2020, İnegöl için altın yıl olacak

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl’deki alt yapı çalışmalarına Ocak ayı itibariyle başlayacaklarını açıkladı. Bu iş için 400 milyon TL’lik kaynak ayırdıklarını ve 2 yıllık süreç zarfında vatandaşın yaşadığı tüm sıkıntıları ortadan kaldırmayı hedeflediklerini söyleyen Başkan Aktaş, “2019, seçim sonrası toparlanma yılıydı. 2020, inşallah İnegöl için altın yıl olacak” dedi.

Başkan Aktaş, İnegöl'de vatandaşlarla sohbet toplantısında buluştu. Sıcak bir atmosferde geçen toplantıda Başkan Aktaş, İnegöl’e ve diğer ilçelere yapılacak muhtemel yatırımlar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

400 milyon TL’lik dev yatırım

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı açıklamada, İnegöl’deki alt yapı ihalesinin tamamlandığını ve çalışmaların Ocak ayı sonu itibariyle başlayacağını söyledi. Çalışmalar kapsamında ilçedeki alt yapının komple değiştirileceğini söyleyen Başkan Aktaş, “101 milyon TL’lik ilk ihalemizi gerçekleştirdik. Parça parça, ikinci ve üçüncü ihalelerimiz yapılacak. Toplamda, ‘sadece at yapı çalışmaları için’ 400 milyon TL’lik yatırım planlıyoruz. Su hatları, gereken yerlerde tamamen değiştirilecek. Asbestli boru kalmayacak. 2 sene belki sıkıntılı geçecek ama sonrasında herkesin duasını almış olacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.