Bursa 2.Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi, değerli akademisyenlerin katılımıyla Bursa’nın tarihi mekânlarından biri olan Ördekli Kültür Merkezinde 24 Nisan 2022 tarihinde düzenlendi.

Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi (USBİLİM) tarafından organize edilen bu kongre, eş zamanlı olarak online ve yüzyüze birçok akademisyen ve halkın iştirakiyle igerçekleşti. Kongrenin başkanlığını Dr. Aslı KAYA yaptı ve organizasyon komitesinde de Dr. Gültekin GÜRÇAY,  Dr. Nadire KANTARCIĞLU ve Dr.Amaneh MANAFİDİZAJİ de yer aldılar.

Çeşitli konuların yer aldığı ve bilim dallarının buluştuğu bu kongrede, oturum başkanlığı Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Melda Medine SUNAY tarafından yürütüldü.

Kongreye katılımlarıyla renk veren Bursa Setbaşı-Kurtoğlu Mahallesi muhtarı Ahmet GEDİK katılımcılara birer sertifika takdim etti.

Ayrıca hediye sponsorluğunu sağlayan Araştırmacı-Şair ve Yazar Süreyya GÜRER KAYA tarafından da katılımcılara birer Bursa havlusu hediye edildi.

Bursa Teknik Üniversitesi, Bursa Uludağ Üniversitesi ve Mudanya Üniversitesi’nin bilime gönülveren Türkiye ve Türk Dünyası’ndan değerli akademisyenlerin katılımları ile bilimin farklı branşlarında bildiriler tebliğ edildi.

Kongre Bilim ve Hakem kurulu tarafından BURSA 2. ULUSLARARASI BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ Bilim Onur Ödülünün, ‘’Bilgisayar Destekli Sınavda Neurosky Beyin Sensörüne Dayalı Dikkat Sinyalleriyle Göz Takip Cihazına Dayalı Odaklanma Görüntülerinin “Video Analiz” Programıyla Analiz Edilmesi’’ ve ‘’Bilgisayar Destekli Çoktan Seçmeli Ve İki Aşamalı Kimya Testine Katılan Öğrencilerin Yanıtlama Süreleri Ve Dikkat Düzeylerinin İncelenmesi’’ başlıklı çalışmaları ile Suat TÜRKOGUZ, Recep AKYEL ve Ali KAYALAR’a verilmesi uygun görüldü.

Alanında büyük heyecan uyandıracak ve katkı sağlayacak bu çalışmadan dolayı Suat TÜRKOGUZ, Recep AKYEL ve Ali KAYALAR’ı tebrik ediyorum.

Güzel bir Ramazan gününde, başarılı ve dolu dolu bir proğramdı. Tüm emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.