Seçimde son haftaya girdik.

Dönülmez bir akşamın ufkundayız.

Daha geriye dönüş yok.

Herkes aklını başına devşirecek ve oyunu ona göre kullanacak.

Geçmişe dönüp bir bakacağız.

Geçmişte olanları akıl imbiğinden damla damla süzdüreceğiz.

Dün gibi hafızalarımızı işgal eden “Paraları sıfırladın mı oğlum” diyerek, beytülmalı kendi çevresi ve yakınlarının kullanımına açarak, “Kul Hakkı” yiyerek, insan haklarını hiçe sayarak, vicdanları sızlatan, bunun karşılığında bu haksızlığa ses çıkaran milyonlarca, memur, asker, ticaret sahibi gibi insanlara “Fetöcü” damgası vurarak onları mağdur edip, haklarını gasp ettikleri için, Allah’ın hükümlerini hiçe saydıkları için bu iktidarın gitmesi gerekir.

Nisa suresi 10. Ayette Yaradan ne buyuruyor:

"Yetimlerin mallarını haksız yere yiyenler, karınlarına ancak ateş tıkınmış olurlar, zaten onlar çılgın aleve atılacaklardır.” Cehennemlik olan insanların ardına düşmek akıl karı değildir.

Bunun yanında bu millete ait olan;

Merkez bankasını, TAİ, Palet fabrikası, Telekom, Limanlar, kamu arazileri, askeri alanlar ve kışlaları kendi yandaşlarına açarak onların rant sağlamasına sebebiyet verdiği için bu iktidarın gitmesi gerekir.

Merkez bankasının 128 milyar doları bir gecede sıfırlanmış,

TAİ, Telekom ve Palet fabrikasının projeleri kendi yandaşlarına peşkeş çekilerek ülke ekonomisine akacak gelirler yandaşların ceplerine aktarılmış, yöneticileri hapse atılmıştır.

Sürekli yalan söyleyerek, yapmadığı şeyleri yaptı göstererek, yaptığı şeyleri inkâr ederek “Bir İslam Toplumunu” rencide ettiği için gitmesi gerekir.

Ankara Hava limanı, İzmir hava limanı, Harran, Zonguldak, Isparta, Kırıkkale üniversiteleri bunların partileri kurulmadan çok önce yapıldığı halde “Bunları biz yaptık” diyerek bir de bu insanlara alkış tutturdukları için bu iktidarı gitmesi gerekir.

Bakara suresi 10,11 ve 12. Ayetlerinde Yaradan:

Kalplerinde münafıklıktan kaynaklanan bir hastalık vardır. Allah da onların hastalıklarını artırmıştır. Söyledikleri yalana karşılık da onlara elem dolu bir azap vardır. Onlara ‘Yeryüzünde düzeni bozmayın’ denildiğinde, ‘Hayır, biz yalnızca ıslah edenleriz’ derler. Biline ki, gerçekten bozanlar onların ta kendileridir, ama farkında olmuyorlar.” Buyuruyor.

Türkiye’nin üretimini sağlayan fabrikaları kapatarak, yandaşlarına peşkeş çektikleri için, dışarıdan mal ithal ederek rant yoluna gittikleri için, insanların iç gücünü tükettikleri için, enflasyonun artışına sebebiyet verdikleri için, bu insanları aldattıkları, işleyen sistemleri bozdukları için bu iktidarın gitmesi gerekir.

Peygamber Efendimiz “Bizi aldatan bizden değildir” buyuruyor.

Dindar bir toplum yetiştireceğiz iddiasıyla gelip tamamen dinsiz bir toplumun oluşmasına sebebiyet verecek şekilde, bu toplumun ahlakı, edebi bozulmuş, gelecek nesil bozulmuş, din ile alay edenler taltif edilerek büyük elçi olarak atanmış, zina serbest bırakılmış, aile düzeni bozulacak ne varsa yaptıkları için bu iktidarın gitmesi gerekir.

Asırlardır bu topluma hizmet eden Kızılay, Afad, Diyanet gibi kuruluşları kötü amaçları için ve bu amaçları doğrultusunda kullanıma açtıkları için gitmeleri gerekir.

Hilali Ahmer olarak bilinen ve bu topluma felaket anında yardım etmesi gereken bir Kızılay, insanlara ihtiyaç anında lazım olan kanı çadırı para karşılığında satmış,

Afad denilen kurum, liyakatsiz insanlarla donatılarak onlara en yüksek düzeyden maaş ödenerek kurumlar kifayetsiz hale getirilmiş.

İnsanlığı irşad etmesi gereken Diyanet, Allah’ın haram kıldığı “Faiz” için Toki’den konut alınması için bankalardan faiz alınmasını helal kılmış. Bu haliyle bile “Bunlar Diyaneti kapatacak” anti politikası üretilerek, Müslüman insanlar tahrik edilerek bir kaos oluşturulması için politika izlenmiştir.

Hakimler, Savcılar, Anayasa Mahkemesi, Yüksek Seçim Kurulu gibi adaleti sağlamakla mükellef olan kurumların hepsi kendi lehlerine karar veren kişilerle doldurularak "Adaleti yok ettikleri için" bu iktidarın gitmesi gerekir.

Anayasal hakların korunmasını sağlayacak mahkeme kişilerin haklarını ihlal ederek bunların görüşlerine göre karar vermişlerdir.

YSK derseniz, kanunları kendi lehlerine karar verecek kişilerden müteşekkil tutmuşlardır.

Sinan Ateş gibi bir Ülkücü’nün katillerini koruyarak İslam’ın önem verdiği kişilik haklarını ihlal etmişlerdir.

Her Cuma günü hutbeden sonra okunan Nahl suresinin 90. Ayetinde Yaradan ;

Muhakkak ki Allah adaleti, ihsanı, akrabaya karşı cömert olmayı emreder; hayâsızlığı, kötülüğü ve zorbalığı yasaklar..” demiyor muydu. Sureti Haktan görünüp de Hakka mugayir işler yapan, Allah’ın emirlerine uymayan bu iktidarın gitmesi gerekir.

Fatih Sultan Mehmet Han der ki: “Aklı öldürürsen ahlak da ölür. Akıl ve ahlak öldüğünde millet bölünür. Kadı'yı satın aldığın gün adalet ölür.”

İnsanlığın ve Müslümanların cem olması gereken camilere politika sokarak, din görevlilerini kendi politikaları yönünde kullanmış. Camide içki içtiler dediğinde, hayır diyen insanları sürmüşler, İnsanları dine yaklaştıracakları yerde bu insanları ve toplumu ayrıştırdıkları için bu iktidarın gitmesi gerekir.

Büyük Müctehit İmam Azam, Emevi Devleti'nin kendi siyasetleri noktasında görüş bildirmesini istediklerinde bunları reddederek Allah’ın Emirleri noktasından fetva verdiği için zindana atılarak işkence görmüştür.

Yukarıdan aşağıya sayılan bütün bu nedenlerin Türkiye Büyük Millet Meclisince araştırılması için verilen bütün önergeler reddedilerek olayların üstü kapatılmıştır. Olayların tekrar Adil Mahkemeler ve kurumlarca incelenmesi için bu iktidarın gitmesi gerekir.

Sınırlarımız yolgeçen hanına döndü. Milyonlarca, Suriyeli, Iraklı, Afganlı elini kolunu sallaya sallaya girip çıkıyor. Ya bu ülke elden gidecek ya bu iktidar gidecek. Bu ülkenin elden gitmemesi için bu iktidarın gitmesi gerekir.

Adaletin, üretimin, sosyal düzenin sağlanabilmesi, kardeşliğin yaşatılabilmesi için,

Bu devletin bekası için, bu milletin geleceği için bu iktidarın gitmesi gerekir.

Bu ülkenin helak olmaması için bu iktidarın gitmesi gerekir.

Dikkat edin, Ülkemizde orman yangınları, maden faciaları, kuraklıklar, sel felaketleri ve depremler arka arkaya yaşanmaya başladı. Neden diye hiç sordunuz mu?

Yaradan İsra suresi 16. Ayette:

Bir ülkeyi helâk etmek istediğimizde oranın şımarmış yöneticilerine (iyiye yönlendirici) emirler veririz; onlar ise orada günah işlemeye devam ederler, sonuçta o ülke helâke müstahak olur, biz de oranın altını üstüne getiririz.” buyuruyor.

Bunlar Harun gibi gelip Karun haline gelmişler ve şımarıklığın en üst seviyesine çıkmışlardır.

Yaradan’ın şımarık olarak gösterdiği bu iktidarın gitmesi gerekir.

Aydınlık bir geleceğe yol almak ve güneşin yeniden doğuşunu sağlamak için,

Bu İktidarın gitmesi gerekir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.