Kapitalizmin Ürünü Komünist Çin Rejimi!

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi’nin ülkemizi ziyaretinin kamuya kapalı olan kısmını tabii olarak bilmiyoruz. Fakat Çin basınında çıkan haberler umarız doğru değildir. Çin basını görüşmede olanları kendi işlerine geldiği gibi gerçek dışı açıklama yapmış olsunlar. Dünya kamuoyu ve Uygur kardeşlerimizin beklentisi UYGURLARA SOYKIRIMın durdurulması konusunda önümüzdeki günlerde olumlu müjdeli gelişmeler olması yönündedir.

Görüşmelerin sonuçlarını hep birlikte yakın bir zamanda göreceğiz.

ABD İslam coğrafyasında devletleri yerle yeksan etmeye halen devam etmekte, yıkılan yakılan binaların dumanları gökyüzünü kaplamaktadır. Ellerindeki petrol kaynaklarına çökmüş ve ülkeleri askeri denetim altında tutmaktadırlar.

Fransa İngiltere ve diğer batılı ülkeler Afrika'da SİYAHİ insanları KÖLE olarak çalıştırmış yer altı zenginliklerini sömürmüş bir geçmişe sahipler.

Aynı Batılı KAPİTALİST SİYONİSTler KOMÜNİST ÇİN'e fabrikalarını taşımış KOMÜNİST YÖNETİM TARAFINDAN KÖLELEŞTİRİLMİŞ olan halkı KARIN TOKLUĞUNA çalıştırarak sömürmüş bunun sonunda ise BİR "CANAVAR" doğmuştur.

Çin halkından EMEK HIRSIZLIĞI yapmak için Çin'e giden batılılar!

Ürettiğiniz CANAVARI DURDURUN!

Üretip yetiştirdiğimiz Komünist baskıcı rejimden beslenen Kapitalist CANAVAR SADECE DOĞU TÜRKİSTAN'ı değil, sadece AFRİKA’yı değil sizi de yutacak!

Bunu anlamış gibisiniz ama gene de TEHLİKENİN BOYUTUNU ANLAMIŞ olduğunuzu DÜŞÜNMÜYORUM düşünemiyorum. 

Sizin şimdiye kadar Çin'de fabrikalarınızda sömürdüğünüz KÖLE İŞÇİ OLARAK ÇALIŞTIRILAN UYGUR MÜSLÜMANLARININ emeği canı kanı idi!

Borç sarmalına düşürdüğünüz pek çok ülkede olduğu gibi Pakistan'ı sıkıştırmanız sonucu size olan DOLAR borçlarını ödemek için Pakistan ÇİN'e Gvadar Limanı’nı vermek zorunda kaldı ve Çin Pakistan’a daha ötesi okyanusa böylece girdi böyle açıldı.

Şimdi Türkiye'yi bu duruma düşürmeye çalışıyorsunuz, fakat başarmayacaksınız!

Devletimizin ve aziz milletimizin feraseti buna izin vermeyecek!

ŞİMDİYE KADAR SÖMÜRDÜĞÜNÜZ DOLAR KISKACINDA İNİM İNİM İNLETTİĞİNİZ ÜLKELERİ SÖMÜRMEKTEN onları ÇİN'İN KUCAĞINA İTMEKTEN BİR AN ÖNCE vazgeçmelisiniz.

Aksi halde soykırımı tanımanız da dahil yaptıklarınız TİMSAH GÖZYAŞLARI olmaktan öteye geçemeyecektir.

Gelelim işin Türkiye boyutuna;

Kuşak Yol Projesi! Ve düşündürdükleri;

“Yeni kara delik Çanakkale Köprüsü mü olacak?”

Çanakkale'de feribotla geçen araç sayısının halen 3.5 milyon civarında olduğu Türkiye'nin 16 milyon 425 bin araç garanti ettiği ve dünyadaki emsallerine göre 7.5 kat daha fazla bedelle yapıldığı doğru mu?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün işletmesini kaç yıllığına yüzde kaçı Çin firmalarına konsorsuyum ortakları tarafından devredildi? 

GELİR KAYNAKLI yapılan Oto yol, havaalanı ve diğer köprüler emsallerine göre birkaç misli pahalıya yapıldığı doğru mu?

Ve gene bu projelerin hangileri Çin konsorsuyumu ile yapılmakta?

Yaptığınız açıklamalar şayet doğru değilse bunu neden yapıyorsunuz?

Maalesef muhalefet bu konularda ikna edici olmayan üzerinde ÇALIŞMA yapılmamış olduğu anlaşılan PROJE ve ALTERNATİF önerilmeyen çoğunlukla HAMASET yapma alışkanlığına sahip. Bakanlık yetkililer ve sorumluları neden bilgilendirici açıklama yapmazlar!?

Kuşak Yol Projesi’nin bir gereği olarak Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün ortasına ayrıca tren yolu da ilave edildi. Tabi ki bu hat sadece ÇİN için yapılmadı. Ancak şu anda Çinliler için çok önemli bir proje olduğundan Çinli yetkililer "siz bu projeyi yapmamış olsaydınız size biz teklif edecektik" diye ifade ediyorlar.

BU TREN YOLUNUN TÜRKİYE İÇİN NE ÖNEMİ VAR? Kimse sormuyor!

Çin navlun giderlerini dörtte bir fiyata ve mal ulaşımınıda gene kırk günden on güne düşürecek böylece FİYAT REKABETİni daha kolay yapabilecektir.

Çinle rekabet edemeyeceğimiz için YERLİ ÜRETİMLERİMİZİ DURDURACAK öte yandan kendi ürünlerini satacak, sattığı ürünler ile insanları "zehirli kalitesiz" plastik OYUNCAKLARLA özellikle ÇOCUKLAR zehirlenmeyecek midir?

Şimdi soruyorum ÇİN TRENİ'nin Bizim için ne avantajı var? Lütfen siz söyleyin.

Kanal İstanbul Projesi’nin Çin'e yaptırılması;

Kanal İstanbul Projesi konusunda çok defa yazdım uyardım. Siz okuyucularım belki sürekli temas etmemi fazla bulmuş olabilirsiniz. Tehlike büyük. Tekrar ifade ediyorum Kanal İstanbul Projesi’ne karşı değilim Kanal İstanbul Projesi’nin Çinlilere yaptırılmasını, Çin'in diğer ülkelerdeki uygulamalarını görerek uygun bulmuyorum. Şayet ekonomik uygunluk gerekçeleri ile Çin'e yaptırılacaksa da KANAL İSTANBUL ETRAFINDA YABANCI ŞİRKET VE ŞİRKET ORTAKLIKLARINA OLDUĞU GİBİ ŞAHISLARA DA Toprak satışı KANUNEN YASAKLANMALIDIR. Şayet yasaklanmazsa işte o zaman tehlikeli sürecin işlemesi ve MAZALLAH olup biteni ANLAMADAN İŞİN BİTMİŞ olmasından Kanal İstanbul etrafına Çin’in yerleşmesinden endişe ediyorum. Endişelerimi de sizlerle paylaşıyorum.

Çin'lilerin Türkiye’den TOPRAK ALMASI ve VATANDAŞLIK almaları konusunda;

Akit Televizyonunda canlı olarak yayınlanan hazırlayıp sunduğum Vizyon programına katılan Dr. Ferhat Tanrıdağlı’nın verdiği bilgiye göre; “Çin'de gazete ilanları ile Türkiye'de vatandaşlık alınır denilmekte olduğu; vatandaşlık için Türkiye'ye gitmeye de hacet olmadığı bir avukata vekalet vermenin yeterli olduğu" şeklinde gazete ilanlarından bahsetti. Bu açıklamayı duyunca kahroldum.

"Para karşılığı vatandaşlık vermek" gibi bir uygulama; Ülkemizde gözü olanlara altın tepsi içinde sunulmuş fırsattır.

Çin’in Türkiye'ye on milyon nüfus taşıma hedefi hiç de hafife alınacak bir hedef ve tehlike değildir.

Türkiye parayla vatandaşlık verilmesi kararını tekrar gözden geçirmelidir. Türkiye hiçbir ülke ile kıyaslanarak örnek göstererek bu gibi uygulamalar yapamaz!

"Bir karış Toprak Vatandır"

Pakistan'ın kurucusu Muhammet Ali Cinnah, Pakistan'ın bağımsızlık görüşmeleri sırasında kendisine müslümanlar için istedikleri her türlü ayrıcalığı teklif etmeleri üzerine "bize bir mendil kadar, ayağımızı basacak kadar toprak verin başka birşey istemiyorum" der.

Pakistan böyle kurulur böyle vatan olur.

Bir karış TOPRAK VATANDIR!

Bir karış da olsa vatan toprağı satılamaz! 

GÖZÜNÜ PARA HIRSI BÜRÜMÜŞLERİN kendi mülkümüz diyerek TOPRAK SATMALARININ ÖNÜNE GEÇECEK YASAL DÜZENLEMELER HİÇ VAKİT KAYBEDİLMEDEN YAPILMALIDIR.

Çanakkale Köprüsü, Kanal İstanbul, Kuşak Yol Projesi, Yabancılara iki yüz elli bin dolar karşılığı vatandaşlık verilmesi konusunda da gerek lehte gerek aleyhte HAMASET yapmayı bırakıp gerçekleri bilmeli, gerçeklerle hareket etmeliyiz. Yetkililer bu konularda halkı bilgilendirmelidirler.

VATANDAŞLAR ve SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ milli konularda durumdan VAZİFE ÇIKARMALARI gerekmekte mülkünü yabancılara satan vatandaşlara gerekli bilgilendirme ile bilinç oluşmasını sağlamalıdırlar.

Son vurgu olarak ise;

Türkiye Çin ilişkilerinde önceliğimiz insan hakları bağlamında Uygur kardeşlerimize uyguladığı insanlık dışı SOYKIRIM konusu olmalıdır. Soykırımı durdurmak için gereği yapmalıdır.

Türkiye Çin ile yapacağı işlerde de diğer ülkelerdeki uygulama ve sonuçlarını dikkate alarak çok dikkatli olmalı ve ders çıkarmalıdır.

Ne Çinlilere ne de başkalarına toprak satışı ASLA YAPILMAMALI hukuki düzenlemelerle bunun önüne geçilmelidir.

"Vatan Toprağı Parayla Satılamaz!"

Vesselam..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.