2000 Yılında kurduğu vakfı ile aşı olayına giren Bill Gates, önümüzdeki 5 yıl içerisinde yeni salgınların olacağını ve bunların Biyolojik Silahlar olarak kullanılacağını açıkladı. Dünyayı yöneten ailelerin kurduğu İlluminati'nin nüfus azaltma planlarını biz Çin’deki Wuhan Şehrindeki gizli laboratuvarda yapılan Covid-19 deneyi ile öğrendik. Oradan sızan veya sızdırılan Covid, bugün Dünyada 250 milyondan fazla insana bulaşırken, ölü sayısı 5 milyon 100 bin civarına geldi. Bunun atmosfere salınan bir virüs olduğunu, insanlığın nüfusunun azaltılması planı olduğunu yazdığımız: “İNSANLIĞI HEDEF ALAN BİYOLOJİK SİLAHLAR: CORONA VİRÜS” kitabımızda açıkladık. Tarih 2020 Mart ayı idi. Şimdi gelinen noktada Gates’in dediği gibi yeni salgınlar insanlığı bekliyor. Covid-19'un hapı da İngiltere'de çıktı. Aşılarla falan bu hastalıkla mücadele ediliyor ama bağışıklık sistemini hedef alan virüs yine de ölümcül oluyor.

Neredeyse dünyaya diz çöktüren koronavirüs pandemisinden sonra flaş bir uyarı geldi. 2015 yılında 'dünya bir salgın hastalığa hazır değil' uyarısı yapan ve haklı çıkan Bill Gates, çok konuşulacak açıklamalara imza attı. 2019’un son günlerinde ortaya çıkan ve merkez üssü Wuhan olan koronavirüs, küresel bir pandemiye dönüştükten sonra dünya gündeminden bir an bile düşmedi. Son dönemde varyantlar ile gündemde olan virüs ile mücadele sürerken, Microsoft'un kurucusu Bill Gates'ten çok konuşulacak yeni bir uyarı geldi.

2015 yılında Corona virüs benzeri bir salgına karşı hazırlıklı olmadığımızı belirten ve uyarılarda bulunan Gates haklı çıkmıştı. Gates şimdi de dünyayı bekleyen yeni tehlikeyle ilgili çarpıcı uyarılarda bulundu. Bill Gates’in You Tube'de bulunan 5 Nisan 2015 tarihli konuşmasını izleyince arka plandaki resimde Corona Virüs’ün resmini göreceksiniz. Bu da onun bu planların bir parçası olduğunu göstermiyor mu?

Gates, yakın tarihli bir röportajda dünya liderlerini çiçek hastalığının gelecekte teröristler tarafından biyolojik bir silah olarak kullanılabileceği konusunda uyarıda bulundu.

66 yaşındaki Gates, Dünya Sağlık Örgütü'ne de bir çağrıda bulundu ve milyar dolarlık bir "Pandemi Görev Gücü" kurulması gerektiğini söyledi. Gates, gelecekteki pandemilere hazırlanmak için büyük küresel çaba çağrısında bulundu. Araştırma ve geliştirme bütçelerinin Covid' in hızla yayılmasının ortaya çıkardığı zayıflıklara odaklanması gerektiğini söyledi.

Bill Gates, dünyanın Covid'den çok daha kötü olabilecek bir sonraki salgına daha iyi hazırlanmasını sağlamak için on milyarlarca dolar değerinde küresel bir araştırma çabasına ihtiyaç olduğunu söyledi. Microsoft'un kurucusu, Corona virüsün neden olduğu "kesinlikle korkunç" ölü sayısı ve ekonomik hasarın, bir sonraki pandemiyi daha etkili bir şekilde içermek için ihtiyaç duyulacak aşıları, tedavileri ve teşhis testlerini iyileştirmeyi amaçlayan projelere fon sağlaması gerektiğini söyledi.

Politika Değişimi düşünce kuruluşu için eski İngiltere sağlık sekreteri Jeremy Hunt ile yaptığı röportajda Gates, araştırma ve geliştirme bütçelerinin, Covid'in dünyaya hızla yayılmasının ortaya çıkardığı zayıflıklara odaklanması gerektiğini söyledi. "Biliyorsunuz, bulaşmayı engelleyen aşılarımız yoktu. Sağlığınıza yardımcı olan aşılarımız var, ancak bulaşmayı sadece biraz azalttılar. Aşıları yapmak için yeni bir yola ihtiyacımız var." dedi.

Guardian gazetesinin aktardığına göre, Coronavirüs aşıları, virüsün bulaşmasını kısmen engelliyor ancak hastalığın ciddi seyretmesini önlemede daha etkili. Aşı etkinliği uzman paneli, enfeksiyona karşı korumanın iki doz AstraZeneca'dan sonra yüzde 65 ve iki doz Pfizer'den sonra yüzde 75 olduğunu ve her ikisinin de hastaneye yatmaya karşı yaklaşık yüzde 95 koruma sağladığını tahmin ediyor. Bununla birlikte, bağışıklık zamanla azalıyor. Gates ayrıca, Covid için etkili tedavilerin olmamasından yakındı. Ayrıca, teşhis testlerinin yapılmamasını ve ölüm oranlarını önemli ölçüde düşük tutabilecek noktaya getirilmemesini eleştirdi.

Ben uzun zamandır Bill Gates’in Pandemi konusunda yaptığı açıklamaları takip edin diyordum. O’da beni haklı çıkartmaya devam ediyor. Bu adam bu işlerin tam da merkezinde değil mi?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.