Bill Gates Covid-19 salgınında iyi polisi oynarken, ne hikmetse DSÖ'den fazla açıklama yapıyor. Bu açıklamalarda Pandemi’nin süreceğini söyleyerek moral bozmaya da devam ediyor. Son açıklamalarında bu salgının 4-6 ay daha süreceğini ifade etti.

Bill Gates’in Türk destekçilerine gelince, bunlar bir şey biliyormuş gibi her gün videolar paylaşarak Türk Halkının moralini bozmaya çalışıyorlar. Komplo teorileri konusunda bu ülkede önde gelen gazeteci-yazar, tv sunucusu ve tarihçi olarak anlattıklarının, yüzde 80-90’lık oranının yalan olduğunu söyleyeyim. Cahilce savundukları bazı şeyleri anlatanlara göre, Mart ayından bu yana gelecekte bir sürü olay olacak. Teknoloji gelişecek, para sistemi kalkacak, sanal paralar olacak, insanlar evden çıkmayacak, aşılardaki çipler, robotlar fabrikalarda çalışacak ve en önemlisi de 5G yüklü baz istasyonları insanları etkiliyor, hatta bu salgını yayıyor diyorlardı. You Tube'ta videoları halen duruyor.

Ben ise bunun "Biyolojik Silah" olduğunu iddia ettim. Mart ayı sonlarında kitabım çıktı. Çin’in Wuhan Kentindeki Gizli Laboratuar da Çin Hükümeti’nin Biyolojik Silah çalışmaları yaptığı ve ABD’nin bunu yakından takip ettiğini yazdık. Bu yazdıklarımdan sonra 2 ay geçti ve Beyaz Saray da basın toplantısı yapan Trump ve Dışişleri Bakanı Pompeo bu görüşlerimi destekleyen açıklamalar yaptılar. Bunu da 17 sayfalık “Gizli İstihbarat Raporu"nu okuyarak anlattılar. O yüzden Trump buna “Çin Virüsü” adını verdi.

You Tube'ta Türkiye düşmanlığı yapanların ileri sürdükleri yalanları açıklayalım:

1-Teknoloji Gelişecek Para Sistemi ortadan kalkacak. Sanal Paraya geçilecek. Böyle bir şey söz konusu olamaz. Dolar’ı basanlar buna izin vermezler. Çünkü ABD Merkez Bankası'nı onlar kontrol ediyorlar ve Dolar’ı basıp Amerikan Devleti’ne borç olarak veriyorlar.

2-İnsanlar evden çıkmayacak, fabrikalarda robotlar çalışacak. Belki 100-200 yıl sonra olabilir.

3-Aşıların içinde çeşitli "Çip"ler olacak ve insanları kontrol edecekler. İstedikleri zaman insanları öldürecekler. Peki ispat edilmiş mi? Hayır edilmedi. Çipler zaten günlük hayatımıza girdi ve Çipli kartlara, telefonlara sahibiz. Sistem böylelikle tamamdır.

4-Baz istasyonların 5G olmasıyla salgın arasında bağlantı bulunamadı. Uzunca bir süre bu saçmalık sürdü gitti. Son zamanlarda bu hız kesti. Bu istasyonların insan sağlığı üzerinde ne gibi etkilerinin olduğu araştırılmış değilken, bu yalana inanmakta biraz abes oluyor.

5- Tarım insanoğlu var olduğu sürece devam edecektir. Çünkü yaşamak için insana "Gıda" ve "Su" gerekiyor. Onun için tarım dünya var oldukça sürecektir.

Bu yüzden anılan saçmalıklara inanmayın, ben dahil bir konu hakkında bazı iddialarda bulunuyorsak, bunu google’dan araştırın, kitap okuyun, analiz edin. O zaman fikir sahibi olursunuz.

Bill Gates'ten korona çıkışı! Önümüzdeki 4-6 ay...

Dünyanın en zengin kişilerinden Microsoft’un kurucusu Bill Gates, ABD’nin corona virüs salgınında çok zorlu bir aşamayla karşı karşıya olduğunu belirterek, “ABD için önümüzdeki dört - altı ay virüsün en ölümcül dönemi olabilir” dedi. Gates, “Sağlık Ölçümleri Değerlendirme Enstitüsü (IHME), 1 Nisan 2021'e kadar 200 bin kişinin daha ölebileceğini gösteriyor” dedi. Corona virüs aşı çalışmalarına yaptığı yatırımlarla bilinen Microsoft'un kurucusu Bill Gates, Covid-19 salgınıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Sağlık Ölçümleri Değerlendirme Enstitüsü (IHME), 1 Nisan 2021'e kadar 200 bin kişinin daha ölebileceğini gösteriyor. Maske ve sosyal mesafe kurallarına uyarsak, bu ölümlerin büyük bir kısmını önleyebiliriz” dedi.

2015 yılında corona virüse benzer bir salgının olabileceğini söylediğini belirten Gates, "ABD'nin salgını daha iyi yönetebileceğini düşünüyordum. 2015'te tahminlerimi yaparken hayatını kaybedenlerin sayısının daha yüksek olacağından söylemiştim. Virüs her geçen gün daha ölümcül olabilir. Henüz en kötüsü gerçekleşmedi. Ama salgının ABD ve dünya ekonomisine zararı beş yıl önceki tahminlerimden çok daha kötü" şeklinde konuştu.

Aşı çalışmalarıyla ilgili de konuşan Bill Gates, "Tüm aşıların üretim kapasitesini arttırmalıyız. Önümüzdeki aylarda birçok aşı, kullanım onayı alacak. Üretim daha da kolaylaşacak” belirtirken, Trump’ın Moderna aşısını sadece ABD’de kullanılmasını onaylayan yasaya ise "Biz de Alman aşısından faydalanacağız. ABD diğer ülkelerin çalışmalarından yararlandı. Bu nedenle tamamen bencil olmamalıyız" ifadesinde bulundu.

ABD'nin eski başkanları Bill Clinton, George Bush ve Barack Obama gibi aşıyı gönüllü olarak halkın önünde yaptırabileceğini söyleyen Gates, bunun kamuoyunun aşıya güvenini artıracağını belirtirken "Ben de aynısını yapacağım. Sıram geldiğinde yan çizmeyeceğim. Zamanı geldiğinde aşıyı görünür bir şekilde yaptıracağım. Çünkü hastalığı başkalarına geçirmemek herkes için en iyisi" şeklinde konuştu.

Bill Gates ve eşi Melinda Gates Vakfı, aşı geliştirme ve hastalıkla mücadele çalışmalarına şimdiye kadar 1,75 milyar dolar yardımda bulunduğu da manidar görülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.