Fırat Kalkanı ile güvenli hale getirdiğimiz Suriye’nin kuzeyinde yerleşik hale getirilen PKK/ YPG’iler burada terör oluşturuyor.

Özet:

Kahramanlık destanı yazan güvenlik güçlerimiz Irak’ın kuzey bölgelerinde teröristlere göz açtırmıyor. Sürekli şehit haberleri geliyor. Ölen teröristlerin yeri bu bataklıktan dolduruluyor.

O halde ne yapılması gerekiyor:

Yeniden bir sınır ötesi harekât ve bataklığın kurutulması.

Amerika sınır ötesi harekâtı engellemeye çalışıyor. Rusya aba altından sopa gösteriyor. Kendi göbeğimizi kendimiz kesmek durumundayız.

Nitekim, Cumhurbaşkanı Erdoğan hemen her konuşmasında bu konuya değiniyor ve “Sınır ötesi harekat her an başlayabilir” diyor.

MHP Genel Başkanı Bahçeli de partisinin grup toplantısında bu konuyu değerlendirirken Özgürlükle terör iki karşı gruptur. Terörle mücadelemiz, zalimlerle, Türkiye düşmanı mihraklarla mücadeledir.” diyerek sınır ötesi harekâtın mutlaka yapılması gerektiğinin altını çizdi:

“Terörizm sadece Türk milletine değil, insanlığın tümüne kullanılan silahtır. Özgürlükle terör iki karşı gruptur. Terörizm sadece Türk milletine değil, insanlığın tümüne kullanılan silahtır. Özgürlükle terör iki karşı gruptur. 

Terörle mücadelemiz, zalimlerle, Türkiye düşmanı mihraklarla mücadeledir. Teröristin eline silah veren de teröristtir. Rifat'tan atılan havan topları sözde müttefiklerimizce verilmiştir. Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı ve Bahar Kalkanı bölgelerine saldırılarda artış gözlenmektedir. Bu kapsamda yeni bir harekât zorunlu hale gelmiştir. Bedelini ödesek de şehit vermekte, Türkiye'ye terörle mücadelede altın bir dönemi yaşamaktadır. Terörün belini kıracağız. Teröristler yuvalandıkları bölgeler ne çekilmiş ne de çekilmeye teşebbüs etmişlerdir. Bu aldatmanın bu yalanın sonuna gelinmiştir. Tehdit nereden doğuyorsa oralar meşru hedeftir. Sınırlarımıza paralel şekilde bulunan bir terör devleti kurmak isteyenlerin başını kesmek hakkımızdır. Teröristler neredeyse bulunup burunlarından fitil fitil getirilmelidir. Kimseden izin ve icazet alacak durumda değiliz. Bağımsızlığımızı ve toprak bütünlüğümüzü riske atacak değiliz"

Burada şu noktaya dikkat:

Yanı başımızda beka sorunumuzu tehdit eden unsurlar var. Bölücü terör örgütüne militan yetiştiren güçler var. Yok olanların yeri kimse şüphe etmesin bu yuvalardan dolduruluyor.

Bu koşullarda terörle mücadelede başarılı olmak mümkün mü?

Bahçeli bunu açık biçimde özetledi.

Zaman kaybetmek lüksüne sahip değiliz. Artık şehit haberleri gelmesin. Gereği neyse yapılmalı ve bataklık artık sivrisinek üretemeyecek hal getirilmelidir.

Şurası da çok açık:

Müttefik ve dostumuz olarak gördüğümüz Amerika bu bölgedeki teröristlere eğitim ve lojiktik destek veriyor. Gerekçesi de İŞID ile mücadele.

Yıllardır bizi oyaladılar halen de oyalamaya devam ediyorlar. Yanı başımızdaki terör yuvaları giderek daha güçlü hale getiriliyor.

Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı ve Bahar Kalkanı bölgelerine saldırılarda artış gözlenmektedir. Bu kapsamda yeni bir harekât zorunlu hale gelmiştir. Daha fazla beklemenin de bir anlamı yoktur.

Tehdit neredeyse Mehmetçik orada olmalı ve gereğini de yapmalıdır. Beka sorunumuz, huzurumuz ve sınır güvenliğimiz her şeyin önündedir.

Biz, terör yuvalarına karşı yapılacak bir harekâtı destekliyor ve bu konuda devletimizin yanında yer alıyoruz. Yanı başımızdaki bataklık mutlaka kurutulmalıdır.

necdetbuluz@gmail.com

www.facebook.com/necdet.buluz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.