Azerbaycan Ordusu bugün yine Şehitler verdi.

Karabağ'da Ermenistan destekli Terör çetelerinin saldırısı sonucu 2 sivil 4 polis Azerbaycan vatandaşı şehit olmuştur.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Azerbaycan İstihbarat Teşkilatı -DTX Anti terör operasyonu kararı almıştır.

Şu an Ermenistan tarafından desteklenen terör çeteleri ve Ermeni askeri savunma sistemleri Azerbaycan Ordusu tarafından düzenlenen anti terör operasyonu kapsamında imha ediliyor. Azerbaycan Ordusunun başlattığı Anti Terör Operasyonu devam etmektedir.

Ermenistan ordusu bu terör saldırılarına daha öncede hazırlandığı bilinmekteydi. Nitekim 10 Eylül 2023 tarihinde Ermenistan Dişişleri Bakanlığı kendi vatanşlarına Karabağ sınırındaki resimde gösterilmiş bölgelerden uzak durmalarını ve her an çatışma başlaya bileceğini açıklamıştır.

Ermenistan’ın bu terör saldırılarına önceden hazırlandığı görülmektedir. Kafkasya Bölgesinde huzurun, barışın ve istikrarın sağlanması için Ermenistan’ın bu gibi kışkırtıcı provokasyonlara ve bölgedeki terör örgütlerine desteği bir an önce durdurması gerekmektedir.

Ermenistan gibi ekonomisi günden güne eksilere ve enflasyona uğrayan bir devlet için 3. bir Karabağ savaşı, gerek ekonomik gerekse de siyasi olarak yok olmalarına sebebiyet verecektir.

Azerbaycan Devlet İstihbarat Teşkilatının desteği ile belirlenen terörist ermeni çetelerinin hedefleri imha edilmeye devam edilmektedir.

Başımız Sağolsun Türk Milleti.

Şehitlerimizin Mekanı Cennet Olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.