2019 Aralık ayından beri dünyayı saran pandemi Amerika ve Avrupa’da azalıyor. Bu azalmanın da aşı yoluyla olduğu söyleniyor.

Dünya’yı yönetenlerin dünya nüfusunu azaltma projesi içerisinde yer alan bu salgın, aşıların geliştirilmesi ile 1.5 yıl içinde ancak kontrol altına alınabildi.

27 Haziran 2021 World Meter sitesine göre, dünyada 181,757,612 kişi Covid-19’a yakalanmış. Bunların 3 milyon 936 bin ,658 kişisi ölmüş. İyileşenlerin sayısı ise 166 milyon 267 bin 723 kişi olmuş.

Amerika'da 41 ölüm vakası bildirilirken, aşı çalışmaları da eyaletlerde hızla sürüyor.

Avrupa'da durum ne olmuş ülkeler bazında baktığımızda İspanya-Almanya- Norveç-İsveç-İsviçre-Belçika-Macaristan-Malta-Monaco-Andorra ve Vatikan ölüm vakası bildirmezken, İngiltere 11, Fransa 17, İtalya 14, Danimarka 1, Polonya 5, Avusturya 1, Hollanda 1 kişi olarak ölüm bildirmişler. Peki bu nasıl oldu derseniz, öyle görünüyor ki aşı ile oldu.

Pandemi başladığında yalan haberler de piyasaya sürüldü. Nasıl yayılıyormuş, 5G’ye geçen ülkelerde bu frekans üzerinde Corona yayılıyormuş?  

Peki biz de sorduk “5G teknolojisine bütün dünya ülkeleri geçti’mi de o yüzden salgın yayıldı. 5G’si olmayan çok ülke var, onlara bu salgın nasıl geçti?..”

Cevap yok…

Bir başka yalan da "aşı olmayın, aşıların içinde Chip var. İnsanlara Chip takarak onları kontrol edecekler" yalanıdır.

Gerçi bu projeyi ilk söyleyen 1970 yılında Henry Kissinger’dır. “Biz Gelecekte insanlara Chip takacağız ve onları kontrol edeceğiz” demişti. 2 Yıl sonra 1972 yılında da Zbigniew Brzezinski’de aynı sözleri söylüyordu.

Bu düşünce O zamanlar uzay filmleri çeken Hollywood tarafından dahi bilinmiyordu. Bu iki isim Dış İşleri Bakanlığı yaptıkları gibi, ABD politikasına yıllarca yön veren beyinlerdi.

Bu aşı saçmalıkları çıktığı gibi kesildi ama bir de aşı karşıtları grupları ortaya çıktı.

Bu noktada ben de diyorum ki “Aşı olmadan bundan nasıl kurtulacağız?..”

Bilimsel açıklayan yok.

Aşı olmak bugün tercih meselesidir. İstemeyen olmaz. Bu noktada siz başkalarının hayatına müdahale etme hakkını nereden alıyorsunuz?

Bir kişi aşı olmadı. Peki Covid olup da ölürse siz bu insanın vebalini de sırtlayacaksınız. Bana 1 yıldan beri soruyorlar. Ben de onlara “aşı olup olmamaya siz karar verin, çünkü ben O sorumluluğu almam. Çünkü bu durumdan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da rahatsız. Bugüne kadar 47 Milyon’u geçen aşılanan kişi sayısı çok önemlidir. Aşı da ister olun istemezseniz olmayın ama başkalarının hayatına müdahale etmeyin” derim.

Son olarak Kuduz bir köpek sizi ısırdı ve siz aşı olmam diyorsanız, kuduzdan ölürsünüz. Ancak aşı olarak kurtuluyorsanız aşı olacaksınız. Yoksa ölürsünüz.

Bu iş ancak böyle bitecek, başka yolu yok..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.