ALİ BEKTAN yazdı: "Dünyayı Tehdit Eden Virüsler.."

Pandemi Dönemi ile ortaya çıkan Covid-19 benzeri virüsler dünya halklarının gündemine gelmeye devam ediyor. 2 yıl kadar süren bu salgın bitti. Bu sefer yerini daha hafif ama insanları devamlı hasta kılan başka bir virüs dünyada varlığını sürdürüyor. Bu kış ülkemizde de birçok kişi grip oluyor, iyileşiyor. Kısa bir süre sonra yeniden grip oluyor. Gerçekte grip olup iyileştikten sonra vücutta antikor oluşur ve bu sizin koruyucunuz olur. Bu antikor zayıflayınca uzun bir aradan sonra gribe yakalanırsınız. Ne yazık ki Dünya’yı Yöneten gizli ailelerin planları arasında dünya nüfusunun azaltmak var. Bu biyolojik Silahlara o yüzden para döküyorlar.

PENTAGON’DAN 20 MİLYONLUK VİRÜS VE BAKTERİ TEHDİTİ

Pentagon, 20 Milyon Bakteri ve Virüsle Tehdit Senaryolarını açıkladı. Biyolojik Silahların 1973 Birleşmiş Milletler Anlaşması ile yasaklanmasına rağmen gizli deneyler halen sürüyor.

ABD Savunma Bakanlığı’na (Pentagon) bağlı DTRA finansmanı çerçevesinde Metabiota biyoteknoloji adında bir şirket var.

Bu Şirketin resmi internet sitesinin ana sayfasında kendilerini şöyle ifade ediyorlar;

“Misyonumuz: Dünyayı salgın hastalıklara karşı daha dayanıklı hale getirmek. Salgınlar dünya çapında yaşamları ve geçim kaynaklarını tehdit ediyor. Küresel sağlık tehditlerine hazırlanmak ve etkilerini azaltmak için veri, analiz, tavsiye ve eğitim sağlıyoruz”

Metabiota biyoteknoloji şirketi bu bağlamda 20 milyon virüs ve bakteri üzerine simülasyon çalışması gerçekleştirilmiş ve tüm senaryoları çalışılmış vaziyette. Bu konuda şirketin resmi internet sitesinde bilgilere rahatlıkla ulaşmak mümkün.

Peki niyetleri insanlık adına hayırlı işler yapmak mı?

Hayır değil amaç Dünya Nüfusunu azaltmak.

RUSYA’DAN AÇIKLAMA

Geçtiğimiz günlerde Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’daki biyolojik laboratuvarların Pentagon tarafından kontrol edilen ve ABD’nin çalışmalarını uzaktan kontrol etmesini sağlayan küresel bir izleme sisteminin parçası olduğunu duyurdu.

Rusya Silahlı Kuvvetleri Radyasyon, Kimyasal ve Biyolojik Savunma Kuvvetleri Komutanı İgor Kirillov, ABD’nin (yani Pentagon) Ukrayna‘da yürüttüğü askeri biyolojik laboratuvar çalışmalarına ilişkin yeni bilgiler paylaşmak için düzenlediği basın toplantısında, Ukrayna’daki biyolojik laboratuvarların ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) tarafından kontrol edilen ve Washington’un çalışmalarını uzaktan kontrol etmesini sağlayan küresel bir izleme sisteminin parçası olduğunu belirtmişti.

Kirillov, “Rusya Savunma Bakanlığı uzmanları, Ukrayna’daki biyolojik laboratuvarların bulaşıcı hastalıkların yayılımını gözetleyen küresel kontrol sistemine bağlı olduğunu doğruladı” demekle kalmayıp, ayrıca Pentagon’a bağlı Savunma Tehdit Azaltma Ajansı’nın yürüttüğü askeri-biyolojik çalışmaların yapısına ilişkin belgeleri sunmuştu.

Öte yandan Kirillov, Nijerya’da maymun çiçeğinin yayıldığı en az 4 Amerikan biyolojik laboratuvarı olduğuna yönelik; “Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) raporuna göre, maymun çiçeği patojeninin Batı Afrika suşu, ABD’nin biyolojik altyapısını konuşlandırdığı bir diğer ülke olan Nijerya’dan çıktı. Mevcut bilgilere göre, Nijerya’da Washington tarafından kontrol edilen en az 4 biyolojik laboratuvar var” ifadelerini kullanmıştı.

Bununla birlikte, DSÖ’ye Nijerya’da ABD tarafından finanse edilen tesislerin çalışmalarını soruşturması çağrısında bulunup, ABD’li uzmanların hazırladığı çiçek hastalığı salgınlarına yönelik acil müdahale eğitimiyle ilgili belgelerin Ukrayna’daki biyolojik laboratuvarlarda bulunduğunu vurgulayan Kirillov, “ABD’de uygun kontrollerin olmaması ve biyo-güvenlik gereklerinin ihlal edilmesi, bu patojenin terör amacıyla kullanılmasına yol açabilir” diye konuşmuştu.

ABD’li uzmanların hazırladığı çiçek hastalığı salgınlarına yönelik acil müdahale eğitimiyle ilgili belgelerin Ukrayna’daki biyolojik laboratuvarlarda bulunduklarını vurgulayan Kirillov, “ABD’de uygun kontrollerin olmaması ve biyo-güvenlik gereklerinin ihlal edilmesi, bu patojenin terör amacıyla kullanılmasına yol açabilir” diye konuştu.

Bunun yanı sıra Kirillov; ABD’nin, Ukrayna’da son derece tehlikeli olan patojenlerle çalışmalar yaptığı 10 proje daha tespit ettiklerini ifade etti. Yetkili, bu patojenler arasında Kırım Kongo Kanamalı ateşi, leptospirosis, kene kaynaklı ensefalit ve Afrika domuz vebasının yer aldığını belirtti.

Yetkili, tüm bu çalışmaların Avrupa halkı başta olmak üzere dünya için doğrudan tehdit oluşturduğunu da sözlerine eklemişti.

Dünya nüfusunun 500 milyonun altına düşürülmesi kapsamında faaliyetlerine devam eden “Sun Teşkilatı” (Evrenin Ulu Mimarı) çalışmalarını Pentagon merkezli olarak yürütüyor/yürütülüyor demektir. Günümüzde güncel olarak Münih Güvenlik Konferansı kapsamında sunulan maymun çiçeği virüsü simülasyonu ise planlanan 20 milyon tehdidin sadece biri…

20 milyon virüs ve bakterinin küresel bir salgın oluşturması durumunda hangi ülkeleri etkileyebileceği, yayılım hızları, etkileyebileceği tahmini popülasyon oranları ve ölüm oranları üzerine simülasyon çalışması gerçekleştiren Metabiota biyoteknoloji şirketi ve Pentagon’a bağlı.

DSÖ’nün ulus devletler üstü sağlık alanında müdahale yetkisi, yani devlet içinde devlet oluşturması, ayrık ofisler kurması ise önümüzdeki günlerde Gates Vakfı’nca oluşturulan GERM müdahale ekibinin ayak seslerinden başka bir şey değildir. Pentagon virüsü bıraktığında GERM ekibi ile zorunlu müdahaleler gerçekleştirecek.

.....

Yazarın tüm yazıları için tıklayınız

.....

Anahtar Kelimeler:
Ali Bektan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.