27 Aralık 1947 Tarihinde Türk Maarif Sistemini Amerikalılara Fullbright Eğitim Anlaşması ile teslim eden İsmet İnönü sayesinde çocukların İlk-Orta-Lise ve tüm üniversitelerin müfredatlarını Amerikalılar belirledi.

Ermeni Dönmesi birine de Türk Tarihini yazdırdılar. Türklerin Anadolu'ya giriş tarihi olarak 1071 yılını koydu. Amaç siz bu tarihten önce bu topraklara gelmediniz. Bu topraklarda tarih boyunca 1071 den önce Türk yoktu. Bizanslılar-Romalılar-Yunanlılar-Frigyalılar-Hititler-Lidyalılar vardı ama Türkler yoktunuz düşüncesini öğrettiler.

Türkler Anadolu'ya binlerce yıl önce gelmeye başladılar. Beşiktaş Meydan da bulunan kurgan mezardaki Türk'ün iskeleti ve eşyaları 2500 yıl önce bu topraklara Türklerin geldiğini gösteriyor.

Anadolu'da yapılan çalışmalarda MÖ 700 lerde Asya'dan gelen Türklerden bahsediliyor. Hititlere gelince onlarda Türk’türler. Bu gerçekler saklanarak yıllarca bu Ermeni sahtekarının kitaplarında bunlar böyle öğretildi. Hatta Yunan-Roma-Pers savaşları da birer örnektir.

Türk Halkına senelerce bu gereksin tarihi bilgiler öğretildi. Yunanlıların Perslerle Savaşları, Roma İmparatorluğu, Bizans dönemi, Kartaca ve Pön Savaşları bizim tarih kitaplarımızda geniş şekilde yer alırken, Türk Tarihi kısaca geçiştirildi.

Anadolu’daki en büyük Türk Devleti olan Anadolu Selçuklu Devleti hakkında bizim insanlarımızda çok az bilgi vardır. Yıkılıp Beyliklerin ortaya çıkmasını bile öğrenemedik. O dönem Anadolu Selçuklu Devleti sürseydi, Bizans öyle rahat bir şekilde 1453 yılına kadar kalmazdı.

Ben Türkler ve Uzaylı Ataları kitabımı 2003 de yayınladım. Bu kitap’ta Mu Uygarlığı'ndan başlayarak Asya’daki efsaneleri ve arkeolojik keşifleri analiz ederek, Atalarımızın MÖ 17.000 ‘ler de büyük uygarlık kurduğunu yazdım. 5 Baskı yapan bu kitabımdaki teorilere inanmayanlar sonraki yıllarda kabul etmek zorunda kaldılar. Avrupalıların Ataları yarı insan-yarı hayvan yaşarken benim atalarım muhteşem kentlerden uçan araçlarla uzaya bile çıkmışlardı. TÜRKLERİN UZAYDA AKRABALARI VAR TEORİSİNİN SAHİBİYİM. Konuyu merak edenler Bilge Karınca Yayınevi tarafından basılan kitabımı alıp okuyabilirler.

Sonuçta siz 5000 yıllık kabile hayatından geliyorsunuz diye batılı tarihçilerin yalanlarını çürüttük. Dünya tarihini okuyanlar Türklerin tarihine bakacaklar. İslam Medeniyetini de öğrenmek isteyenler İspanya’da 800 yıl kadar süren Endülüs Medeniyetini okuyacaklar. Bizim mi? Yoksa Avrupalıların mı? Barbar olduklarını anlayacaksınız.

MALAZGİRT KUTLAMALARI DOĞRUDUR. TARİHİMİZDEKİ ZAFERLERDEN BİRİDİR. 1071 DEN İTİBAREN ANADOLU'YA GELDİK DERSENİZ AMERİKALILARIN VE AVRUPALILARIN YALAN TARİHLERİNİ ONAYLAMIŞ OLURUZ.

O ZAMANA KADAR ANADOLU'YA GELİŞLER MÖ 700 LERDE SAKA TÜRKLERİ İLE BAŞLATABİLİRİZ. SAKALAR KIZILIRMAK'A KADAR KARADENİZİ ALDILAR. ARAŞTIRMALAR DEVAM ETTİKÇE MALAZGİRT'TEN BİNLERCE YIL ÖNCE GELDİĞİMİZ GÖRÜLÜR...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.