Amerika bir yandan Covid-19 salgını ile uğraşırken, bir ırkçı polisin fitilini ateşlediği olay yüzünden ülke karıştı. Bu olayların perde arkasında ABD Başkanlığını 2016’da kazanması yatıyor. İlluminati’nin adayı olan Hillary Clinton 3 Milyon önde iken son 10 günde bu farkı kapatıp 800 Bin oy alıp başkan seçilen Trumph, şeytana tapanların planlarını bozdu. Bu seçimde ona en büyük desteği Kilise verdi. Hıristiyanlık ABD’de büyük bir güce sahiptir. Evanjelistlerin sayısının 60 Milyon olduğunu söyleyelim.

Hillary Clinton seçimi kaybetti. ABD Ekonomik olarak düzeldi. Hataları, konuşmaları ve gaflarıyla her gün olay olan Trumph’ın Kasım’da yapılacak seçimleri kazanma ihtimali ortaya çıkınca Çin’deki salgın için düğmeye basıldı. Corona’nın laboratuvar da geliştirilip atmosfere ve dolaysıyla dünya’ya yayıldığı dünya medyası ve ABD Hükümeti tarafından kabul ediliyor.

Sonuç olarak ABD Ekonomisi krize girdi. Tam normalleşme başlarken, bir polisin Zenci George Flyod’u öldürmesiyle ülke yangın yerine döndü. Bunda hedefin başkan Trumph olduğu görülüyor. Senelerdir ırkçılığın bitmediği ülkede Trumph’ın dediği gibi Küreselcilerle kilise destekli Trumph arasındaki savaşın sonunda ne olacağı bilinmiyor.

ABD Ekonomisinin en önemli kenti New York’ta salgın var, ortalık karışık, yağma var. Bu şehre dünyadan her yıl milyonlar geliyordu, artık bunlar gelmiyorlar. Can güvenliği yok. Salgın var. Bu noktada Trumph’ın eline İncil alarak kilise önüne gitmesinin temelinde bu olayları durdurmak ve Küreselcilere mesaj vermek olduğu görülüyor. Bu ortamda 22 Milyon işsizin çıktığı ülkede birçok fabrika üretim yapamıyorlar. Çin ile aradaki ekonomik kavga da var. ABD’nin düzelmesi dünya ticareti için büyük önem taşıyor. Trumph’ın ne yapacağını göreceğiz.

Amerika Dünya Jandarmalığı yaparken ülkesindeki yoksul insanları düşünmez. 300 Miyondan fazla bir nüfus koca kıta üzerinde yaşarken, 40 milyon kişi aş evlerinden her gün karnını doyurmak için yemek alırlar. 44 Milyonun ise sağlık güvencesi yoktur. 1990’lı yıllarda Clinton başkanlık yaparken seçim sözü vermişti. Bu konuda eşi Hillary’i görevlendirdi ama Hillary bunu yapamadı.

Beyaz Saray’ın Hollywood bürosu 1940 yılında açıldı. 2. Dünya Savaşı sırasında çekilen filmler ile savaşan askerlere moraller verildi. Film Yıldızları cephelere koşarak Amerikan Askerlerini sevindirdiler. Soğuk Savaş döneminde ise çekilen tüm savaş filmlerine destek olan ve her türlü yardımı yapan Amerikan Ordusu, böylece dünyanın en güçlü ordusu imajını yaydı. Ta ki 1975 yılına kadar. O sene Vietnam Savaşının bitme anlaşmasını imzaladı. Böylece 57 Bin ölü ve kayıpla yenilgiyi kabul etti. Harcadığı milyarlarca dolar da batmış oldu. Amerika’yı kuran kurucu babalar Mason’ dur. Masonluk simgeleri bugün de açıkça Amerikan Kentlerinde görülmektedir.

1978 yılında Washington Anlaşması ile Dünyaya Küreselleşme dayatılmaya başlandı. Böylece Dünyanın 500 dev şirketinin ekonomi payları arttı. Bugün Dünya Ekonomisinin Yüzde 70’lik bölümüne sahiptir. Amerikan halkının üçte birlik bölümünden fazlası yoksulluk sınırı içinde yaşarken tahminen bu rakam 130 Milyon’dur ve Potansiyel tehlikedir.

İlluminati ABD Sinemasına, Müzik Endüstrisi’ne ve TV dizilerine hakimdir. Son 50 yıldır da mesajlarını bu filmler aracılığıyla dünyadaki milyarlarca insana sunar.

Hollywood Sinemasına giren “Kabala” geleneksel inanca meydan okudu ve kitlelere heyecan getirdi. Yılda 33 Milyar Dolar’dan fazla para Amerika’ya girmektedir. Hollywood da ayrıca devlet politikalarını destekleyen çok film yapılır. Pentagon destekli bu filmleri CIA kontrol eder. CIA ise kendi bürosunu ancak 1996’da kurdu. O yüzden çekilen birçok filmde onların istediği konular işlenir.

Başkan Trumph ile İlluminati arasındaki kavga artık bir komplo teorisi değildir. Gerçektir. Bunu ABD’deki haberleri bu gözle okuduğunuzda rahatça çözebilirsiniz.

Kaynaklar:

İLLUMİNATİNİN HEDEFİ İSLAM (Bilge Karınca Yayınları)

BİYOLOJİK SİLAHLAR: CORONA VİRÜSÜ (Bilge Karınca Yayınları)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.