EMPERYALİST ABD ve İsrail'in Türkiye Hesabı! 

VE KOMÜNİST ÇİN'İN İŞGAL PLANLARI

Rusya'nın Ukrayna'ya işgali falan derken büyük fotoğrafı ve Siyonistlerin hedeflerini göz ardı edemeyiz.

Gücü hak sebebi sayan zalimler!

Önce Sömürdüler Sonra Savaştılar Şimdi de İşgal Ediyorlar!

İsrail'in ARZ'I MEVUD inancını ve hedefini asla unutmamak gerekiyor. Arz'ı MEVUD Yahudilerin dini inancıdır. Onlara göre VADEDİLMİŞ TOPRAKLARDIR ve bu toprakların içinde Türkiye toprakları da vardır. Onun için İsrail’in sessizliği kimseyi aldatmasın. Etrafımızda olanlar onların planların gerçekleşmesine dönüktür. Hedefine ABD’ye hâkim olan “EVANGELİST”ler eli ile gerçekleştirmektedir.

Her şey büyük İsrail'in kurulması için yapılmaktadır.

20./21. yy Dünya'da kıyametin yaşandığı yüzyıl oldu.

Ayı ile bir çuvala girmeden önce kıyamete çeyrek kala!

Önce Çin Doğu Türkistan'ı işgal etti hala soykırım yapıyor sonra İsrail Filistin'i işgal etti ve ülkeyi Müslümanlara hapishane haline getirdi.

Afganistan'da yıllarca Rusya sonra ABD Afgan halkını kırdı geçirdi şimdi de Çin Afganistan'ı adım adım yutmanın peşinde.

Mezopotamya topraklarında Irak önce İran'la savaştırıldı milyonlarca Müslüman birbirini katletti, sonra ABD "DEMOKRASİ GETİRECEĞİM" iddiası ile ülkeleri parçaladı, bölgeyi kan gölüne çevirdi. Yılladır iç sava yaşıyor birbirini öldürüyorlar. Suriye’de İsrail’e alan açmak için ülkeyi yerle yeksan ettiler milyonlara varan ölüm ve ülkeleri dışına sığınmacı olarak giden milyonlarca Suriyelinin hazin hikâyeleri malum.

Yemen, Yemen'de ABD'nin maşası Suudi yönetimi Yemen'i mahvuperişan etti. Yemenli çocuklar yemeye ot bulamaz hale geldi.

Libya, ABD ve müttefikleri Libya'yı yaktı yıktı ve iç savaşı başlattılar, devam ettiriyorlar. Libya'da halk ÜRETMEDEN! Petrol geliri ile büyük refah içinde yaşarken bugün parçalara bölündü, iç savaş yaşıyor.

ÇİN, SAVAŞA VE İŞGALE YENİ BOYUT GETİRDİ; TEK KURŞUN ATMADAN PARAYLA HİLE İLE EMPERYALİST EMELLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR.

Dünyayı COVİD-19 ile zehirledi!..

Afrika ülkeleri ve Asya ülkeleri şimdilik ekonomi alanında KOMÜNİST ÇİN İSTİLASINI YAŞIYOR. Buna dur demezlerse faturası çok ağır olabilir.

Doğu Türkistan'da Komünist Çin yıllardır istila ettiği ülkeyi Müslüman UYGUR HALKINA ZİNDAN ETTİ, SOYKIRIM YAPIYOR.

Hâsılı GAFLET VE DELALET İÇİNDE OLAN İSLAM COĞRAFYASINDA, SİYONİZMİN ASKERLERİ olan ÇİN, ABD ve müttefikleri dünyayı yaşanmaz bir yer haline getirdiler.

Türkistan bölgesinde Rusya'nın tahakkümü halen sürmektedir.

Emperyalist ABD ve müttefiklerinin baskıları üçüncü dünya ülkelerini KOMÜNİST ÇİNİN KUCAĞINA İTİYOR!

Türkiye;

Türkiye mazlumların İslam toplumlarının Türk dünyasının sığınağı ve tarihten gelen önderlik, örneklik sorumluluğu ve misyonu olan bir ülke.

Türkiye buna hazır mı veya bununla ilgili yaptıkları var mı?

Elbette var ve yapmaya çalışıyor. TİKA sivil yardım kuruluşları vasıtası ile mazlum mağdur ülkelere ulaşmaya çalışıyor elinden geleni yapıyor. Geç kalmış olsa da savunma sanayiinde çok önemli başarılar elde etti etmeye devam edecektir.

Türkiye dört bir yanından askeri ekonomik siyasi ve sosyal olarak kuşatılmıştır. Bu kuşatmayı yaracaktır ancak bunu yaparken daha az zayiatla atlatmayı ve dimdik ayakta kalmayı başarmalıdır. Başaracaktır.

Bunu yaparken;

-Millet olarak birleştirici, yapıcı üslup içinde olmaya özen gösterilmeliyiz.

-Adalete güven son derece zayıflamıştır. Adliyeler yıldır devam eden dava dosyaları ile doludur. Geç gelen “adalet” adalet değildir.

-Alışılmış israftan Belediyeler dahil devletin tüm kurumlarında İSRAF VE DEBDEBEDEN bir an önce vazgeçmeliyiz.

-Bürokratlar milyon dolarlık makam araçlarını kullanırken hangi gerekçe ile bunu yapıyorlar anlaşılır gibi değil.

-Yönetim de EHLİYET VE LİYAKAT kıstasını akıldan çıkarmamalıyız.

-Özellikle İş adamlarımız SOYKIRIMCI YAYILMACI İŞGALCİ KOMÜNİST ÇİN İLE ilişkilerini el yordamı ile yürütemezler salt kâr amacı ile hareket edemeyecekleri gibi Çinlilerin hilelerine karşı hazır ve dikkatli olmalılar.

-Çin’in şimdiye kadar girdiği ülkelerdeki geçmişinden ders çıkarmalı, Çin'in ünlü tuzaklarına karşı dikkatli olunmalıdır.

-Çin ile ilişkilerde DOĞU TÜRKİSTAN'DA yaptıkları görmezlikten gelinemez Türkiye’nin Çin karşısında olmazsa olmazları şunlar olmalıdır.

-Uygurlara uyguladığı zulmü soykırımı durdurmalı, Uygurluların ülkelerinde insan gibi yaşamaları sağlanmalıdır.

-Çinlilere yaptırılacak işlerde ucu açık bugün için günü kurtaran gelecekte ise büyük sorun olacak kredi anlaşmalarından uzak durulmalıdır, yapılan iş denize düşenin yılana sarılması olmamalıdır.

-Çin yap işlet işlerinde,

SERMAYE KENDİNDEN
YAPAN KENDİSİ
KULLANILACAK MALZEME ÇİNDEN
ÇALIŞANLAR ÇİNLİ..

Ayrıca; proje için getirdikleri Çinliler o ülkelere yerleşmektedir. İş yaptıkları ülkelere beklenen döviz girmediği gibi ÜLKELER ALTINDAN KALKILAMAZ BORÇ SARMALINA düşürülerek bağımsızlıkları ellerinden alınmaktadır.

BORÇ ALAN EMİR ALIR onun için özellikle KANAL İSTANBUL PROJESİ şayet yapılacaksa kesinlikle hiçbir şart altında yönetim ve işletmesi konsorsiyumuna içinde geçici de olsa ÇİN YÖNETİMİNE BIRAKILMAMALIDIR!

Çin zamana yayarak ülkelerin ekonomik sıkıntılarından faydalanarak TEFECİ USULÜ İLE HÂKİMİYET SAĞLAMAKTA olduğu bozardı edilmemelidir. Ayrıca ortaklık projeler de ÇİNLİ çalışacakların sayısı YÜZDE BİRİ kesinlikle geçmemelidir. Aslında mümkün mertebe uzak durmak en hayırlısıdır.

-Türkiye TARIM VE SAĞLIK ALANINDA KİMSEYE MUHTAÇ OLMAMALIDIR. Tarımda kendi kendine yeter olmalı. Sağlık alanında ilaç ve AŞI konusunda kendisi üretmelidir.

-Özelleştirmelerde daha dikkatli olmak zorundayız

-Yabancılara şirket ve şahıs olarak hiçbir gerekçe ile TOPRAK satılamaz. Önleyici yasal düzenleme yapılmalıdır.

-Gelir dağılımında UÇURUM giderilmelidir. "Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar" atasözümüz unutulmamalıdır.

-Ülkemiz üzerinde nerede ise bütün dünyanın gözü olduğu, yutmak için fırsat kolladıkları akıldan çıkarılmamalıdır. Partizan tutum takınma zamanı değildir.

-Muhalefet, VAZİYETTEN FIRSAT ÇIKARMA gafletine düşmemelidir. Milli birliği sağlamak ve sürdürmek iktidarıyla muhalefetiyle vatandaşıyla herkesin olmazsa olmaz görevidir.

Kalın sağlıcakla,

Vesselam..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.