Karadeniz’de ABD ile Rusya arasında süren gerilim aylardır sürüyor. Rusya Başkanı Putin kendi bölgesine girerek kriz çıkarmaya kalkan Amerika için tavrını ortaya koyuyor. Soğuk Savaş sürerken Ruslar da ellerindeki son model silahları gösteriyorlar. Bu noktada iş HAARP Silahını kullanmaya giderse ülke olarak bizde etkileniriz.

Deprem-İklim Silahı olarak bilinen HAARP ABD’nin yanı sıra Rusya’nın da elinde bulunuyor. Ülkemizi en başta hava değişiklikleri ile etkiler, iletişimi kesilebilir. Hatta elektrik ve elektronik sistemlerde de sorunlar yaşayabiliriz. Bu noktada kriz büyürse her iki tarafın da bunu kullanması akla ve mantık’a uygun geliyor.

1958 yılında Alaska'da kurulan Gaskona Üssü'nde başlayan deneyler sonuç verdi ve HAARP SİLAHI tamamlandı. Bu silahla iklimleri etkilerken, depremleri de başlatabiliyorsunuz. Ülkeninn tüm temel iletişimlerini de kapatabiliyorsunuz. Depremler de fay hatlarına yollanan sinyaller ile başlatılıyor.

Proje 1995'de tamamlandı ve 150 Milyon Dolar veren Başkan Clinton oldu.

1999 Depreminde denendi ama kontrolden çıktı. Türkiye de bunları yeni öğrendi fakat Amerika'da 1985'lerde tartışılıyordu. Ülkenin değişik üniversitelerinden birçok bilim insanı karşı çıkmıştı. Bugün hala tartışılmaktadır ama proje Pentagon tarafından ısrarla devam ettirilmektedir. Geçen kış ve bu yaz hava olaylarına baktığımızda bizim teorilerimiz onaylanmaktadır.

Sonuç havaların anormal gitmesine dikkat edin..

RUS BASINI YILLARDIR YAZIYOR

Rusya'dan gelen bilgilere göre Haarp ile iki ülke arasında bir gizli savaş yıllardır sürüyor. İlk defa Rus Basını bunu 2009-2010 yıllarında yazdı. Karadeniz'deki krizde de iki ülke gövde gösterisi yaparken, Haarp de kullanılabilir ve bunun etkileri Türkiye'yi vurabilir.

“HAARP’IN HEDEFİ TÜRKİYE” Kitabım Şubat ayında piyasaya çıktı. O kitabımla ilgili araştırma yapar iken iki büyük kaynağa ulaştım. Türkiye'de de yayınlanan Jerry Smith’in "Kıyamet Silahı: Haarp" ve Nich Begic’in "Kıyametin Pimini çeken icat: Haarp" kitapları oldu. Bunun yanında Tesla’nın çalışmalarından ve Amerika'dan gelen bilgileri ekleyerek yazdık.

Ülkemize gelince, akademisyenler arasında bu konuyu tevatür, hikaye ve masal olarak yorumlayan bilgisizlere Nikola Tesla deyince birden bire susuyorlar. Nasıl susmasınlar, adam radyo-telsiz dalgalarını buldu ve patentini Marconi aldı. Tesla 800’den fazla buluşun sahibi olurken, 1897'de cep telefonunun patentini, 1907'de de Android Telefonunun patentini almış adamdır.

Elektrik konusunda Edison'dan ileri olan Tesla, Alternatif Elektrik’i halkın kullanımına sunmak için çalıştı.

Dünya Tarihinin en büyük bilim adamı olan Tesla’nın çalışmalarının ABD’de gizli üslerde sürdürüldüğünü düşünüyordum, beni onaylayan bu deneylerde yer alan Steven Swellow oldu. 2015 Eylül ayında Şişli'de Holiday İnn Crowne Otel’de kendisiyle görüştüm ve bana anlattıkları yazdıklarımı aynen onayladı. Swellow Dünya’yı dolaşıp konferanslar veriyor ve 60’dan fazla kitap yazmış bir isim.. 1957 doğumlu olan Swellow 1970 yılında psişik yetenekleri olduğu için seçilmiş ve iddia edildiğine göre gizli üslerde uzaylılarla birlikte deneyler yapmış.

1983 yılında ise "ışınlanma deneyleri" sırasında uzaydan gelen bir enerji varlığının üste insanlara saldırması üzerine, üs kapatılmış ve O da ayrılmış. 10 yıl sonra üs açılıp içindeki cihazlar başka yerlere taşınmış ve onun da işi bitmiş. Bu noktada sırları açıklamaması konusunda uyarılmasına rağmen, bazı şeyleri şimdilerde açıklayabiliyor..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.