Makaleyi yayına hazırladığım sırada Moskovaya terör saldırısı sonrası kırk civarında insan öldü onlarca yaralı var! Moskova’nın  sıcak savaşı bölgeye yayması için provokasyonla karşı karşıyadır.

Sıcak savaşın başlaması için acil eylemler başlatılmış görünüyor!

İşin nereye varacağını, olayların dünyaya nasıl yayılmak istendiğine dünya şahit olacak!

Emperyalist sömürgeci gücü hak sebebi sayanlar dünyayı ateşe verecekler! Yapmak istedikleri bu.

Allah fırsat vermesin planlarını başlarına yıksın.

Ancak bizler onların planlarını deşifre etmek ve tedbirler almakla mükellefiz.

Dünyanın ve insanlığın geleceğini ilgilendiren, yeni dünyayı şekillendirecek olan 3. Dünya Savaşı ile ilgili yazdıklarımızın daha iyi anlaşılması için daha önce yazdığım;

Lafı hiç uzatmayacağım Türkiye ve Müslüman Türk milleti sömürgeci işgalci, gücü hak sebebi sayan sapkınların hedefinde olan bir ülke ve millettir.

Türkiye’nin tarihi misyonu ve tarihi sorumluluğu ile hareket etmekten başka çaresi yoktur.

3. Dünya savaşını anlamak için aşağıdaki soruların cevabı doğru verilmelidir.

S-Savaş Başladı mı?

C-Evet savaş başladı ancak şimdi yaşadıklarımız olacak savaşın fragmanı dahi olmamakla birlikte Gazze’de kadın çocuk demeden insanların acımasızca dünyanın gözü önünde katledilmesi ve bu duruma dünyanın sessiz kalması bir yana işbirlikçilik yapmaları olacak savaşın ne kadar acımasızca yaşanacağının bir bakıma işaretidir.

S-Savaş Rusya ile Fransa arasında mı geçecek?

C-Savaş Fransa ve Rusya ile başlayacak. Rusya’nın yönetiminde olan özerk bölgeler elinden alınmak istenecek. Savaşın içine Avrupa çekilecek, savaş Avrupa’ya yayılacak! Türkiyeyi savaşın içine çekmek için olağanüstü çaba ve provakatif olaylar gerçekleştirecekler!

S-Fransa Cumhurbaşkanının meydan okumasını nasıl anlamalıyız?

C-Fransa Cumhurbaşkanının açıklaması kibir ile kalkışılan savaşa öncülük hevesi ve teşvikindendir.

S-Putin Fransa ve batılı ülkeleri göz açıp kapayıncaya kadar yok edebileceklerini neden söyleme ihtiyacı duydu?

C-Putin’in savaşın dehşetini ifade eden “göz açıp kapayınca”dan anlaşılması gereken insanlığın adeta sonunu getirecek çapta akılalmaz sonuçları olacak olan kimyasal silahların, atom bombalarının kullanıldığı hiçbir kuralın işlemediği acımasızlıkta süreceğinin ifadesidir. Kesinlikle tehdit maksadı ile söylenmiş söz değildir. Putin olacakları net olarak ifade etmiştir. 

S-3.Dünya savaşını durdurmak mümkün mü?

C- Bu gidişle mümkün görünmemektedir! Sömürgeci emperyalistler buna mecbur, onlar için deniz bitti!

S-Emperyalist ABD ve batılı ülkeler 3. Dünya savaşını yapmak zorundalar mı?

C- 3. Dünya savaşını yapmazlarsa aç kalacaklarını ve egemenliklerinin  biteceğini biliyorlar. 

S-Yeraltı ve yer üstü zenginlikleri biten kapitalist emperyalist sömürgeci ülkeler gözlerini nereye diktiler?

C-Rusya ve gerekse Rusya sınırları içinde bulunan Türk devletlerine ait toprak ve zenginliklere.

S-Savaş Rusya ile sınırlı kalır mı?

C-Hayır. Savaşın Rusya ile sınırlı kalmaması bir yana bakir yeraltı ve yer üstü zenginlikleri ile dünyanın enerji ve tarım merkezi olan Müslüman Türk topraklarını işgal etmek hedefindeler.

S-Çin bu savaşın neresinde yer alacak?

C-Çin her ne kadar Rusya ile savunma işbirliği anlaşması yapmış olsa da onun da gözü Türk topraklarını ele geçirmek için fırsat kollamakta. Ve savaşı fırsata çevirmek isteyeceğinden kimsenin şüphesi olmasın.

S-Çin’in binlerce yıllık hayali nedir?

C-Türkistan coğrafyasını yani Türk topraklarını işgal etmek!

S-3. Dünya savaşı ve Türkiye!

C-Türkiye’nin tarihi misyonu ve sorumluluğu başlamış bulunuyor!

Rusya sınırları içinde bulunan Türk yurtları Başkurdistan, Yakutistan ve diğer Halkı Türk olan özerk bölgeler dünyanın en bakir ve yeraltı yer üstü zenginliklerine sahipler. Onun için hem sömürgeci yayılmacı Komünist Çin’in hem de batılı kapitalist sömürgecilerin iştahını kabartıyor, rüyalarını süslüyor!

S-Türkistan devletleri Kazakistan, Kırgızistan, Türkmenistan, Özbekistan, Tacikistan, Afganistan ve Azarbaycan’ı bekleyen tehlikeler neler?

C-Bu ülkeler Müslüman ve Türk, bu ülkelerde aynen Yakutistan, Başkurdistan gibi dünyanın en zengin yeraltı ve yer üstü zenginliklerine sahipler. O sebeple de emperyalist sömürgecilerin hedefi durumundalar. Sıcak savaşın başlaması ile hiç zaman kaybetmeden Çin bu kardeş ülkeleri işgale yeltenecektir. 3. Dünya savaşının gerçek muhatabı Türk devletleri ve Türk coğrafyasıdır.

S-Biyolojik ve kimyasal savaş halen sürmektedir. Biyolojik ve kimyasal silahlar ve savaşlar devam edecek mi?

C-Evet biyolojik ve kimyasal saldırı hem kolay hemde örtülü yapılabilmektedir. Hatta bizzat ülke yöneticilerinin eli ile sürdürülmektedir. Buna gıda terörünü, uyuşturucu terörünü de eklemeliyiz.

3.Dünya savaşı Fransa Rusya ile başlayıp Çin ve diğerlerinin de katılması ile devam ederken, çok kısa bir süre sonra hedef Türkiye ve Müslüman Türk devletleri haline gelecektir. Türkiye ile savaşmadan, Türkiyeyi bertaraf etmeden amaçlarına ulaşamayacaklarını çok iyi anlamış durumdalar. Türkiye bu savaşın tam ortasında olacak ve Dünya tarihini değiştirecektir. Türkiye ve Müslüman Türk devletleri galip geleceklerdir. Bunun için Türk Devletler Teşkilatı başta savunma ve savaş teknolojileri olmak üzere kültür, kalkınma, gelişme alanında safları sıklaştırıp maddi manevi güç birliği yapmaya mecburdurlar. Birlikteliği savsaklamak ve gerekenleri yapmamak Allah korusun Türk milletini tarih sahnesinden siler! Aziz türk milleti buna izin veremez, vermemelidir!

Türk devlet teşkilatının tarihi misyonunu yerine getirmesi varlığını sürdürmesinin yegane garantisidir. 

Emperyalist sömürgeciler dünyayı ateşe verecekler!

Kaçınılmaz 3. Dünya savaşının sayılı günlerini yaşıyoruz!

Allah aziz milletimizi ve insanlığı zalimlerin şerrinden korusun.
 

Vesselam..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.