Yeni yılın size ve ailenize sağlık ve mutluluklar, iyilik ve güzellikler getirmesini en içten duygularla diler, selam ve sevgilerimi sunarım.

2023 inşallah devletimize, milletimize, güzel Türkiye’mize hayırlı ve uğurlu gelir; karanlıkları aydınlığa çevirir, hepimizi kardeşçe kucaklaştırır.

Bu cennet vatanda birlik ve beraberlik içinde yaşayarak yokları var edebilir, mucizeler yaratabiliriz. Birbirimize sevgi ve anlayışla yaklaşırsak, başaramayacağımız hiçbir iş yoktur ve olamaz.

Huzur, güven, refah, güçlü adalet ve güçlü parlamenter sistem içinde yaşayacağımız, ortak akılda buluşacağımız, çevre katliam ve facialarına son vereceğimiz, Anayasa ve yasalarımıza sonuna kadar bağlı kalacağımız, hepimizin örnek yurttaş olmak için yarışacağımız bir 365 gün dileğiyle…

Herşey gönlünüzce olsun.

Şen ve esen kalınız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.