Türkiye’nin en önemli gizemli konularında 40 yıldır kitaplar toplayan bir araştırmacı ve gazeteci; keza bu konularda 18 kitap yazmış bir yazar olarak, her sene piyasada uydurulan kehanet yalanlarından bana artık gına geldi.

Parapsikoloji dalında ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün “Geleceği Görebilme Yeteneği” teorisini ileri süren ve kitabını yazan yazarım. 1999 Yılı Ocak ayında “ATATÜRK’ÜN KEHANETLERİ” adıyla basıldı. 2002 yılında da “ATATÜRK VE PARAPSİKOLOJİ” kitabını yazarak, onun psişik yeteneklerini de açıkladım.

You Tube’dan para kazanmak isteyen cahiller sürüsü de, palavralarla dolu videolar çekip yüklüyorlar. Amaç, ne kadar çok izlenirse o kadar para kazanmak.. O yüzden yalanları ve palavralarını, tarihte kehanetleriyle ünlülerin adlarını kullanarak yapıyorlar.

Adları kullanılanların başında Muhyiddin İbn-i Arabi geliyor. 12 ve 13. Yüzyıllarda yaşayan Muhyiddin İbn-i Arabi, yazdığı kitaplarda gelecekteki bazı olayları açıklamıştır.

1982 yılında Türkçeye çevrilen “Nostradamus’un Kehanetleri” popüler olmuştu. Ben de o sıralarda Gazetecilik yapıyor, Güneş Gazetesi’nde çalışıyordum. 1985 Yılı Ocak ayında Ümraniye’de Ali Hoca isimli bir Müftü ile sohbet ettik. Konu Nostradamus’a geldi. Bunun üzerine Mısır’dan getirttiği Arapça ciltlerden birini kütüphanesinden aldı. Bana Muhyiddin Arabi’yi anlattı. Arabi 1240 yılında Şam’da vefat eder ama geride 600’den fazla kitap yazıp bırakmıştır. Ali Hoca bana oradan Osmanlı Devleti’nin kuruluşunu ve yıkılışını, Atatürk’ün Osmanlı yerine yeni bir devlet kurmasını, devrimleri ve kendisinden sonra gelecek kişileri yazdırdı. Yıllar sonra onun yazdırdığı bölümleri ben kitaplarım da kullanırken, katıldığım TV Programlarında da hep anlattım, anlatmaya da devam ediyorum. Onun orijinal kitapları Şam, Bağdat ve Kahire’de bulunabilir, piyasadakilerin hepsi uydurmadır. Bir de kehanetler kitabı çıktı.

Yalanlar öyle boyuttaki 2022 Mart ayında Kartal ve Çamlıca arasında deprem olacak diyorlar. Ben de milleti enayi yerine koyan mankafalara soruyorum; 13. Yüzyılda İstanbul Bizans’ın elindeydi ve Kartal ile Çamlıca'nın adları bile yoktu. Yalanın böylesine inanılmaz.

BABA VANGA

Bir başka kullanılan isim de Baba Vanga. Bulgaristan da gözleri görmeyen bu Kahin de bol bol kullanılan başka bir isim. 2001’de ikiz kulelerin yıkılacağını bilmiş, Corona’yı bilmiş. Daha bir sürü yalan ve palavra ortada dolaşıyor. Vanga erkek değil bir kadın ve öbür dünyadan mı kehanetler yolluyor. Düşünen yok.

NOSTRADAMUS

Popüler olan isim başta Nostradamus, peki o kehanetlerini nerden almış? Ben 1999’da açıkladım. Muhyiddin Arabi’den alıp 300 yıl sonra “Yüzyıllar” kitabını yazdı. Yaptığı gizli çalışmalarla birçok sırlara sahip oldu. Onun tüm çalışmalarını ABD Ordusu 1946 yılında toplayıp, Amerika’ya götürdü ve halen üzerinde çalışıyorlar. İstedikleri gibi algı operasyonları yapıyorlar. Bu arada Amerika ile ilgili kehanetleri araştırıyorlar.

Bu yalan kehanetlerin bir tek ortak yönü var. 2022’de Doğal Afetler, Depremler, Kuraklık olacakmış. Bunlar dünya var olduğundan beri oluyor zaten. Bir de Tarım konusunda kıtlık olacak diyorlar. Sanki kendileri de etkilenmeyecek. O yüzden tavsiyem bu palavraları boş verin.

ASTROLOGLAR

Astrologlara gelince onlar da bu kervanda yıldızların ve gezegenlerin durumlarını öyle açıklıyorlar ki, sonuçta dünyada insanlığın kaderini sanki yıldızlar belirliyormuş gibi.. Sosyal Medyada ortaya çıkan kehanet yalancılarına inanmamanızı tavsiye ederim.

Bir örnek verilirse 2014 Kasım ayında vefat eden manevi annem Fatma Bacı 17 Ağustos 1999’daki depremi bilememişti. Çünkü Gölcük Depremi suni bir depremdi. Haarp Silahı ile başlatıldı. Depremi bilen hiçbir medyum, falcı veya kâhin yoktu. Bu örnek ortada iken kehanet masallarına bizce gülüp geçin derim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.