İnternet, You Tube günlük hayatımıza girdiğinden beri yalan haberler ve enformasyonlarla doldu taşıyor. Bu noktada Türkiye’nin düşmanları da bunu koz olarak kullanıyorlar. Her sene Nostradamus’un veya Bulgar Kahin Vanga’nın yalan dolu videoları ortalığı istila ederken, sosyal medyada da paylaşılıyor.

Kehanetler konusunda 1979'dan beri sürekli belge toplayan bir gazeteci ve yazarım. 20 yıllık araştırma sonucunda ATATÜRK’ÜN KEHANETLERİ kitabım Ocak 1999'da piyasaya çıktı. "ATATÜRK’ÜN GELECEĞİ GÖRDÜĞÜ" Teorisinin sahibiyim. 2002 Yılında da "ATATÜRK VE PARAPSİKOLOJİ" kitabım yayınlandı. Bu çalışmalarım sürerken, "21 YÜZYIL METAFİZİK SAVAŞLAR İLE AMERİKAN KEHANETLERİ VE TÜRKİYE" Kitaplarını da yazdım. Piyasada hala satışta bulunuyor. Bu yapıtlarımın her biri tarihi ve bilimsel gerçeklere, keza belgelere dayalı çalışmalar sonucu ortaya konulmuştur.  

"NOSTRADAMUS" konusuna gelince; 1982 yılında onun kitabı olan “Yüzyıllar” tercüme edildi ve piyasaya çıktı.

Nostradamus 16. Yüzyılda yaşayan Yahudi bir doktordur. Fransa‘ya giderek Kraliçe'nin hizmetine girer. Paris'teki Veba salgınını önler ve ondan sonra popüler olur.

Şimdi bir bakalım 2021 kehanetleri neler?

Nostradamus - Baba Vanga - Azerbaycanlı Şaman

2021'e saatler kala gözler yeni yıl kehanetlerine çevrildi. Kehanet denince de akla gelen üç isim olan Nostradamus, Baba Vanga ve Azeri Şaman'ın 2021 için yaptıkları kehanetleri haberimizde derledik. İşte, Nostradamus - Baba Vanga - Azeri Şaman'ın 2021 kehanetleri...

+ Bulgar kahin Baba Vanga'nın 2021 ve diğer yıllar için kehanetleri:

2021 - Dünya'nın yörüngesinde hafif bir kayma oluşuyor.

2025 - Avrupa'da hala çok düşük bir nüfus var.

2028 - Yeni bir enerji keşfediliyor. Dünya'da açlık azalıyor. Venüs'e insanlı araç gönderiliyor.

2033 - Kutuplardaki buzullar eriyor. Okyanusların su seviyesi yükseliyor.

2043 - Dünya ekonomisi düzeliyor. Müslümanlar Avrupa'ya egemen oluyor.

2046 - Organ değişimi en iyi U-davi yöntemi haline geliyor.

2066 - Müslüman Roma'nın saldırısı karşısında ABD yeni bir silah deniyor - İklim silahı. Ani ısı düşüşü oluşuyor.

+ Nostradamus'un 2021 kehanetleri:

Dünyaca ünlü Fransız Kahin Nostradamus'un 2021 ve diğer yıllar için kehanetleri:

Türkiye ve Güney Asya'da büyük depremler olacak. "Bazı kaynaklar tarafından yapılan hesaplamalara göre bu depremin Gölcük olduğu söylense de devamında büyük bir deprem olacağına inananlar da çok sayıda. Ege ve Karadeniz'e denk gelen bölgede savaş olacak. Rusya'ya bir asteroid çarpacak.

İkizler yılında ("20-20") doğudan (Çin) bir kraliçe (corona) yükselecek, gece yaratıklarından (yarasa) vebasını (virüs),7 tepeli diyara (İtalya-Roma) yayacak ve tüm dünyayı yok etmek için alaca karanlıklarında olan insanları (yaşlılar) toza dönüştürecek (ölüm). Dünyanın önemli liderlerinden biri Suikast’a kurban gidecek. İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth tahttan inecek, tahta erkek gelecek, "yeni bir kral" olacak. Amerika'da ekonomik çöküş olacak.

+ Azerbaycanlı Şaman'ın 2021 kehanetleri:

Toprak tam üç defa sallanacak. İlk sallantı yılın başlarında. Joe Biden, Türkiye'nin arkasından kuyular kazacak. Yeditepeli güzel şehir üzerinde kara bulutlar var. Deniz kabarıyor, kendisinden alınanı geri alacak.

Çiçekler açana kadar herkes evlerinde oturacak ama musibet bu yıl da bitmeyecek. Koronavirüs salgını devam edeceği gibi yeni salgınlar da kapıda.

Halk sokakta devleti ile karşı karşıya gelecek. Toplu hayvan ölümleri görülecek. ABD'de 11 Eylül benzeri bir olay yaşanacak. Dünya Savaşı'nın kıvılcımları çıkacak ama savaşa daha var.

..

Bu Kehanetleri söyleyenlere soruyorum;

Nostradamus’un Kitabı 1 tane ve neresinde bu kadar detay var? 

Baba Vanga’nın kitabı yok. Maşallah kadın 5 bin yılında Zaman Makinesi ile gitmiş, gelmiş. Mehdi konusu İslam’a sokulan bir yalan, Yahudilerdeki Mesih inancı daha sonra Hıristiyanlığa sokuldu. İsa-Mesih oldu. İslam dada Mehdi oldu. Yani şunu söylemek istiyorum ki; birileri bunları kullanarak, kitlelerin moralini bozmak için, Depremler-Kuraklık- Savaşlar ve Dünya Liderlerinin ölmeleri gibi konuları ileri sürüyorlar.. Neticesinden bakınca bunu görüyoruz.

Sonuçta tavsiyem; bu yalanlara inanmayın.

Merak edenler internetten araştırıp, bunların son 5 yıllık kehanetlerine baksınlar, hangileri çıkmış?…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.