Ağustos ayı Türk Tarihi için çok önemli olaylar ve zaferlerle doludur. Bunu en iyi bilen Avrupalılar ve Amerikalılardır. 20 yıl önce 17 Ağustos 1999 tarihinde gece saat 03.02 de başlayan deprem ile Marmara Bölgesinde yıkıcı bir deprem oldu. 18.000 kişi öldü, 24.000 kişi yaralandı. 150.000 kişi evsiz kaldı. Yaralanan ve sakat kalan binlerce kişi oldu. Türk Ekonomisi ise ağır bir zarar gördü.

Marmara Depremi Amerikalıların Kaliforniya Fay Hattı ile aynı benzerliği gösteren bizim Marmara Bölgesindeki Anadolu Fay Hattı ile aynı benzerliği göstermesi üzerine bu deney yapılarak, sonuçlarının alınması planlandı. Karadağlı Bilim Adamı Nikola Tesla’nın Fay Hattına sinyal yollayarak fayın harekete geçmesini sağlayan sistem 17 Ağustos gecesi işleme konuldu. Gölcük’teki Deniz Üssünde O gece ABD’li Askerlerde komutanların devir teslim davetine katılmışlardı. (Bu törenlere o kadar kalabalık Amerikan Askerleri katılmıyordu).

Gece deprem başlatıldı ve kontrolden çıktı. Çünkü onlar 7.4 veya 7.6 şiddetini beklemiyorlardı. Bütün Marmara sallandı. Gölcük ve Karamürsel de kıyı şeridi çöktü. Binlerce bina yıkılırken, enkazların altında insanlar kaldı. Türkiye felaketin büyüklüğünü 17 Ağustos sabahı öğrendi. Adapazarı-Kocaeli-Yalova ve İstanbul-Bursa da yıkılan binalar, enkaz altında kalan binlerce insan vardı. Deprem konuşuluyordu ama şiddetli bir şekilde gelmişti.

Bu arada bazı garip olaylarda deprem öncesinde başlamıştı:

1-1997 Yılında baş rolünü Mel Gibson’un oynadığı “Komplo Teorileri” Filmindeki bir sahnede Gibson, elindeki gazeteyi göstererek "Türkiye de Marmara Bölgesinde yıkıcı bir deprem olmuş” diyordu.

2-Depremden 3 gün önce İsrail’den yola çıkan bir Hastane Gemisi Türkiye'de deprem oldu. Türklere yardıma gidiyoruz diyordu.

3-Depremi başlatan Amerikalılar hemen cihazlarını toplayıp Türkiye'den ayrıldılar.

4- ABD Başkanı Bill Clinton hemen yardıma başlarken, Yunanistan’a da Türkiye’ye yardıma gitmesini istedi. Sonra deprem bölgesini ziyaret ederek günah çıkarttı.

5-Deprem olurken, denizden çıkan bir ateş topu 2 kere deniz üstünde zıpladıktan sonra Yalova yönünde kayboldu.

6- Karadeniz açıklarında olan bir Rus Savaş Gemisi boğazdan girip inceleme yapmak istedi. Gölcük ve Marmara da HAARP izlerini tespit etmek isteyen bu gemiye izin verilmedi.

7- Dönemin Sağlık Bakanı Osman Durmuş Türkiye’ye sözde yardıma gelen İsrail Hastane Gemisine izin vermedi.

Bu türden garip olaylarında yer aldığı “Metafizik Savaşlar” Kitabımı 2016 yılı Şubat ayında bastırdım. Özellikle 17 Ağustos olayının belgeli ve tanıklı bölümleri kitapta vardı. Türkiye’nin en büyük kitap mağazası senelerce kitaplarımı satarken bu kitaba ambargo uyguladı. 1 ay boyunca sipariş vermedi. Sonuçta müdürünü aradım ve ondan sonra sipariş vermeye başladı. Kitabımı engellediler.

Neden 17 Ağustos Tarihi seçildi?

Ağustos ayı bizim için zaferlerle dolu bir aydır. Tarihte Malazgirt’ten Kıbrıs’ın Fethine, oradan da Çanakkale Anafartalar zaferine ve Büyük Taarruza kadar zaferler var. Ayrıca Lozan Anlaşmasının da Mecliste onaylanması bu ay içindedir. Dünyayı yönetenler ister İlluminati olsun, isterse Hıristiyanlar ya da Siyonistler olsun hepsi de tarihteki en önemli olayların yıldönümlerini hesaplarlar. O yüzden 17 Ağustos da Amerika’nın bir projesiydi, amaç Türkiye’yi zayıflatmaktı. Ne yazık ki bilim dünyasına dört elle sarılmadığımız için böyle saldırılara hedef oluyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bülent Ramazan Demircan 5 yıl önce

Katılıyorum 17.8.1999 canlı yaşadım 3 gün devlet Gölcükte yoktu dediklerini araştırdım yıllarca aynısını yıllarca bende bağırdım üstad İstanbul depreminde aynı HAARP Teknolojisi tekrarlanacak. 15 TEMMUZ 2.planı bu depremle beraber uygulamaya girerse ŞAŞIRMAM. elinize yüreğinize sağlık..