New York’taki İkiz Kulelere yapılan saldırıların olduğu 11 Eylül 2001 günü, çalıştığımız internet sitesinin ofisine geldiğimde şaşkınlıkla kulelerin yanışını izledim. Benim gibi dünyadaki milyarlarca insan da aynı şekilde TV’lerde izliyorlardı. Sonrasında kulelerden atlayanları ve en sonunda da çöküşlerini gördük. Dünya şaşkındı..

İkiz Kulelere saldırı Amerikan Derin Devleti’nin bir projesidir.

Bu uzun zaman önce planlanmıştı. Olaydan yıllar önce Mısırlı teröristler bomba yüklü kamyonlar ile saldırı düzenlemişlerdi. Kulelere büyük bir zarar veremediler. Mısırlılar yakalandılar. Mahkemeler sürerken uzmanlar şunu açıkladılar. “Sizin bu kuleleri yıkabilmeniz için yolcu uçaklarını kaçırmanız ve onlarla kulelere çarpmanız gerekir. Ancak O zaman yıkılırlar”. Tarih 1995-1996 yılları.

11Eylül de hala mantıklı bir şekilde açıklanmayan olaylar şunlar.

  1. Havalimanlarından kaçırılan yolcu uçaklarının değil de bunların o uçaklara benzeyen tanker uçakları olduğu görüntülerde var.
  2. Havalimanlarından korsanların kaçırdıkları bu uçakların tüm telsiz ve kulelerle bağlantıları kesildi. Uçuş rotaları bilinmeden bu adamlar dakikalarca uçup İkiz Kuleleri nasıl buldular.
  3. 2001 Yazında FBI raporlarında ABD'de bir havalimanında 6 tane Arap pilotluk eğitimi alıyor. Araştırılması gerekiyor diye yazılmasına rağmen bu raporlar neden örtbas edildi. İncelenmedi. Amerika’nın iç güvenliğinden sorumlu olan başta FBI-NSA gibi güçlü kurumlar neden ilgilenmediler.
  4. Korsanlar arasında adları geçen birçok arap gencinin yaşadıkları ve olayla ilgilerinin olmadığı biliniyor.
  5. Eylül başlarında İngiltere'den gelen bir Arap şüphe üzerine New York’ta havalimanında durduruldu. Gözaltın alındı. Bu adam Amerika’ya eylem için geldiklerini ve yolcu uçaklarını maket bıçaklarla kaçırıp İkiz Kulelere intihar dalışı yapacaklarını söyler. Polis bunu FBI'a bildirir. FBI’dan gelen bilgi enteresandır. Bu Arap hayal görüyor. Söyledikleri saçma sapan olaylardır. Kendisini İngiltere’ye geri gönderin derler. Bunun üzerine o Arap sınır dışı edilir.
  6. Uçaklar kulelere çarptıktan sonra kulelerde bir panik olur. Anonslar yapılır kimse kuleleri terk etmesin derler. Buna rağmen merdivenlerden kaçan ve kurtulan çok insan vardır. Bu anons üzerine New York İtfaiye Teşkilatında elemanlar kurtarma çalışmaları için binalara girer ve kuleler çökünce 200 civarında itfaiyeci ölür.
  7. Kuleleri tutan çelik konstrüksiyonlar ancak 3000-3500 derece sıcaklıkta erime kapasitesine sahip iken uçakların çarpmaları ile ortaya çıkan sıcaklığın ancak 1700-1800 derece olması bilimsel olarak açıklanmazken, kulelere daha önceden bombaların yerleştirildiği düşünülüyor. Kuleler ABD'de yıkılması gereken binaların bomba ile yıkılmasına benzer şekilde yıkılınca herkes bunu düşündü. Bu görüşlere karşı bilimsel ve matıksal bir açıklama ABD devletinden gelmedi.
  8. Pentagon’a çarptığı söylenen yolcu uçağından geriye bir çöp dahi kalmaması da ilginçtir. Pentagonu koruyan çelik duvarların arasında bir parça bulunamazken, olaydan hemen sonra FBI ajanlarının bölgedeki kameraların kaydettiği videoları toplamaları büyük şüphe uyandırdı. Pentagon’a uçak değil de bir füze çarptığını gören çok tanık var. Soruşturmalarda onların ifadeleri alınmadı.
  9. FBI’ın o zamanki başkanının dengesiz açıklamaları Amerikan kamuoyunda bugün de tartışılıyor. İkiz Kulelerin güvenlik müdürünün Bush’un kardeşi olması ilginç bir rastlantı değil mi?
  10. Başkan Bush ikiz kuleleri vurduranın Usame Bin Ladin olduğunu ilan etti. Ve Ortadoğu için savaş hazırlıklarına başladı. Irak ve Afganistan işgal edildi. Milyonlarca insan öldü. Başkan bunun yeni bir haçlı seferi olduğunu da ilan etti.
  11. 11 Eylül 2001 sabahı ikiz kulelerde çalışan 4 binden fazla Yahudi neden işe gitmediler. Sadece otoparkta çalışan ve 87 yaşında olan bir Yahudi’nin ölmesi de garip değil mi?
  12. ABD Devletine olayda ölen 4 bin 400 civarındaki Amerikalının ailesi tarafından davalar açılmaya başlanınca, hükümet ailelere bu işten vazgeçmeleri için 500'er bin dolar tazminat ödemeye başladı. Kabul etmeyenler ise mahkemelerde davalar açtılar.
  13. İkiz Kulelerin 3 milyar 300 milyon dolar’a sigorta edilmesi de ilginç bir çelişki değil mi?
  14. 1980 Yılında Mossad’ın 17 sene başkanlığını yapan yönetici ile bir görüşme yapan Pentagon Danışmanı David Evans bu yöneticiye soruyor: "Terör Amerika’ya gelir mi?.." Onun yanıtı ise şu oluyor: "Ülkenizdeki ekonomik en büyük simgeniz hangisi ise ona saldırırlar. Bu ikiz kuleler olur" diyor.
  15. ABD Merkez Bankası Başkanı Bernanke o saatlerde İsviçre’deki bir toplantıdan New York’a doğru uçmaktadır. Atlantik üzerinde haber gelince uçak geriye döner. Bu saldırıyı öğrenen Bernanke Merkez Bankasının da saldırıya uğrayıp uğramadığını sorar. Bir şey olmadığını öğrenince rahat bir nefes alır: "Bu teröristler eğer Merkez Bankasını vursaydı dünya ticareti kaosa girerdi" der..

Sonuç olarak İkiz Kuleler olayı ABD derin devletinin işidir. Dünyayı da aptal yerine koyarak bu olay gerçekleştirilmiştir. 

Kaynak: “Dünyanın Gizli Silahları” Kitabımız (Bilge Karınca Yayınevi)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.