İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya saldırı

BURSA ARENA / Haber

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya, Halk TV stüdyolarından ayrıldığı sırada yumruklu saldırı gerçekleştirildi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Halk TV'de İpek Özbey'in sunduğu programa katılarak gündemi yorumladı. Kavuncu, program sonrası Halk TV'den ayrıldığı sırada kimliği belirsiz bir kişinin yumrukla saldırısına uğradı. 

KORUMA KARARI İDDİASI

Saldırgan, Kavuncu'nun yanına gelerek yumruk attı.  Halktv'nin haberine göre Kavuncu'ya verilen polis koruması gerekçe gösterilmeden alınmıştı.

İLK AÇIKLAMA GELDİ

Saldırı sonrası Halk TV'ye geri dönen Kavuncu yaptığı açıklamada "İpek hanımla yaklaşık bir saat süren bir canlı yayınımız vardı. Alçakça, korkakça, namertçe bir saldırı. Kaçtı tabii. Arkadaşlarımız yakalamak için çaba gösterdiler. Münferit bir hadise olarak değerlendirmekten çok bu iklimin nasıl yaratıldığına bakmak lazım. Naif bir insanım yapı olarak. Zaman zaman arkadaşlarımız eleştirmiştir.  Korumalarım vardı. O korumaları da biz talep etmemiştik. Açıklanmayan bir sebeple de korumalarımız alındı. Yerel seçimlerden sonra. Bunlar daha iyi günleriniz lafının bir Cumhurbaşkanı tarafından söylendikten sonra nelere yol açacağı düşünülmeli" dedi. 

PEŞ PEŞE SALDIRILAR

İYİ Parti'ye yönelik son günlerde peş peşe saldırı ve saldırı girişimleri dikkat çekiyor. Mayıs ayının sonunda Rize'de yaşayan saldırı sonrası geçtiğimiz hafta yine İYİ Parti lideri Meral Akşener sözlü saldırıya uğramıştı. 

Odatv.com

Anahtar Kelimeler:
İyi PartiİPBuğra Kavuncu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.