İmamoğlu vatandaşı kızdırdı on binlerce takipçiden oldu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, Karadeniz turuna katılan bazı gazeteciler üzerinden başlayan tartışma ile ilgili “Bu kardeşiniz için vız gelir tırıs gider. Hiç umurumda değil” açıklaması, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un açıklamalarına verdiği cevapta kullandığı “Koç Grubu YK BV. Ali Koç” ve “İktidara toz kondurmaması” söylemlerinin ardından kişisel sosyal medya hesabından on binlerce takipçi kaybetti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Karadeniz programını takip eden bir kısım gazeteci ile çektirdiği fotoğrafa kendi destekçileri eleştiri yağmuruna tuttu. İmamoğlu'nu desteklediğini söyleyen ancak paylaşılan fotoğrafta yer alan gazetecilerin orada olmasını yanlış bulan kişilerin sayısı giderek arttı.

İmamoğlu, tepkilerin üzerine yaptığı açıklamada ise "Bu kardeşiniz için vız gelir tırıs gider. Hiç umurumda değil," ifadelerini kullandı.

İmamoğlu akşam saatlerinde ise Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un “Umarım Fenerbahçelilerin, Ekrem İmamoğlu’na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez. Uğur Bey forma verdi, ben olsam vermezdim. Ancak niyeti kötü değildi. Ziyaretçisinin niyeti kötüydü.” sözlerine karşılık “Koç Grubu YK BV. Ali Koç'un açıklamasını dinledim. ‘İmamoğlu Koç Ailesi'nin Projesidir’ komplosunu yıktığı için teşekkürler. İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe'nin her zaman yanındayım. Bu dilin saygın Koç Ailesi'ne zarar vermemesi dileğiyle…” ifadelerini kullandı.

Bu iki açıklamadan sonra İmamoğlu, kişisel hesabında bir günde on binlerce takipçi kaybetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.