Milli takım kampında 9 kişinin Korona testi pozitif çıktı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Gazeteci Candaş Tolga Işık sosyal medya hesabından, milli takım kampının başlangıcından bitişine kadar toplam 9 kişinin koronavirüse yakalandığı yönünde bir paylaşım yaptı.

Candaş Tolga Işık Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye A Milli Takımı ile ilgili bir iddiada bulundu. Işık , milli takım kampının başlangıcından bitişine kadar 8 oyuncu ve bir teknik kadro olmak üzere toplam 9 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını belirtti.

Candaş Tolga Işık paylaşımında "Milli takım kampının başlangıcından bitişine kadar (22-30 Mart) toplam 9 kişi covid (+) çıktı. (8 oyuncu, 1 teknik kadro)" ifadelerini kullandı.

Türkiye A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş, "Olağanüstü koşullar sebebiyle 8 oyuncu aramızdan ayrılıyor" şeklinde bir açıklamada bulunmuştu. Güneş, "İlk kadroya davet ettiğimiz kadrodan şu anda 8 futbolcumuz yok. Alpaslan Öztürk, Bünyamin Balcı ve Enis Destan'ı Milli Takım kadrosuna aldık" ifadelerini kullanmıştı.

Candaş Tolga Işık'ın iddiasını doğrulayan herhangi bir açıklama ise yapılmadı.

Sputnik

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.