Halkbank, CEV Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı

CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında Halkbank, deplasmanda İtalya temsilcisi Gas Sales Daiko'yu 3-1 yendi.

CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında , deplasmanda İtalya temsilcisi 'yu 3-1 yendi.
Ntv de yer alan habere göre, Piacenza kentindeki Palabanca Piacenza Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye istediği gibi başlamayan Halkbank, setin başlarında 4 sayı (6-2) geri düştü. Toparlanan Halkbank, setin ortalarına başlarında 9-9'da eşitliği yakaladı. Etkili oyununu sürdüren başkent temsilcisi, ilk seti 25-19 önde tamamladı.

İkinci sette her iki takımda karşılıklı sayılar alarak başlarken, ikinci setin ortaları 12-12 eşitlikle geçildi. Ngapeth'in servis turunda 3 sayı (12-15) öne geçen Halkbank, üstün oynadığı ikinci seti 25-18 önde bitirdi.

Üçüncü sete iyi başlayan Gas Sales Daiko, setin ortalarına doğru 5 sayı (12-7) fark yakaladı. Halkbank, oyuncu değişiklikleriyle farkı azaltmaya çalışsa da buna imkan vermeyen ev sahibi ekip, üçüncü seti 25-19 kazandı.

Dördüncü sette her iki takımda hücumda ve defansta iyi oynarken, setin başları 9-9 eşitlikle geçildi. Setin ortalarında da 18-18 eşitlik yaşanırken, setin sonlarında Ngapeth'in servis turunda farkı açan Halkbank, dördüncü seti 25-21, maçı da 3-1 kazandı.

Halkbank, bu skorla CEV Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başlamış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.