Yeni yılın bu ilk yazısında samimi düşüncelerimi Sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

2020'de ne dilemişsek, 2021'de daha fazlasını diliyorum. Sizlerin de memnuniyet duyacağınız inancıyla, biraz Milli Devlet, Milli Dayanışma ve diğer bazı müşterek konularımıza değinmek istedim;

Bizlere göre 'Milli Devlet Olmak' demek, Milletleşmek demek, milli seviyede Ortak Sembollerin kurulması ve kökleşmesiyle 'Türk Milleti olmak' demektir. 'Nerede karşılıklı saygı, sevgi, güven ve dayanışma varsa, orada huzur, disiplin ve başarı vardır' anlayışını topluma yansıtmak durumundayız.

Doğrudan 'Milli Sorumluluk Seferberliği'ne ihtiyaç olan ülkemizde, Milli Dayanışma Seferberlik Anlayışı, Ahlak kuralları ve İlkeleriyle de hareket etmek sorumluluğu vardır. Türk Kültürünün değişmez anlayışındaki 'Ağaçların dallarıyla gürlediği, kazanların kulplarıyla birlikte kaldırılabileceği' inancıyla hareket etmek gerekirken; ülkemizde toplum içerisinde kendini yetiştirmiş mümtaz insanlara, millete önder olması gerekenlere, milli politikaya hizmet aşkıyla yananlara verilmesi gereken değerin, yeterince verilmediğine şahit olmaktayız! Her kurum yönetiminde yer alanları, bu vesileyle doğru dürüst hareket etmeye, çalışkanığa ve yenileşmeye davet etmeliyiz.

2021 yılında daha azimli ve daha da enerji yüklü olmak zorundayız. Daha fazla sorumluluk alacak, erkenden en iyi bildiğimiz işimize gücümüze bakacağız. Bir dostumuzun söylediği gibi 'unutmayalım ki en dindar insan işini en iyi yapan insan, en milliyetçi insan işini en iyi yapan insan ve yine en devrimci insan da aynı şekilde işini en iyi yapan insan'dır. Öfke ve stresten uzak kalacak, duygu ve zaman yönetimini iyi sağlayacak, toplumu kucaklayacak, diyaloglara daha fazla açık olacağız.

Tutarlı ve dengeli hareket edecek, önce insan sevgisiyle, yaşamla barışık yaşayacak, kendimizi her türlü tehlikelere karşı koruyacak, komşularımızı düşünerek herkese daha fazla yardım edeceğiz. Bu bağlamda dürüstlük ve doğruluktan her zaman olduğu gibi ayrılmayacağız; cesaretle her alternatifi deneyecek, empati yaparak her insanımıza faydalı olmaya çalışacak, ülkemizin sorunlarını çözmede 'öncü aktör' olmaya çalışacağız. Negatif düşünceleri pozitif düşüncelerle yıkacak inovasyon ve inisiyatif almaya gayret gösterecek, gençlere iyi önderlik edeceğiz.

Sosyal, kültürel, ticari ve iktisadi eğitim, dış politika vb. gibi alanlarda kurullar, enstitüler, kanaat önderleri, STK'lar, hülasa düşünen insanlar olarak; Türkiyemiz menfaatine 'devletimiz ve milletimiz çıkarına hangi sorunları çözebilmişiz' sorusuna sürekli cevap arayacak, kendimizi eleştirmenin olgunluğunu ihmal etmeyeceğiz.

Ülkemizde kendini yetiştirmiş kişilerin politik kaygılarla, beceriksiz parti taasubu ile nasıl dışlandığını, itibar kaybına neden olduklarını hesaba katarak; doğru bildiklerimizi siyasi olsun ya da olmasın her platformda sosyal çevremizle paylaşacak ve sinerji yaratmayı sürdüreceğiz. Vaktimizi boşa geçirmeyecek, 'bir günümüzün ertesi güne eşit olmadığı', her gün yeniden kutsal bir inaç ve azimle Mustafa Kemal Atatürk'ün her birimize emanet ettiği 'Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne her zaman, her yerde ve her durumda sahip çıkacağız.. 

BU DUYGULARLA YENİ YILA MERHABA,

SİZLERE MERHABA!

2021 yılının huzurlu, mutlu, tüm olumsuzlukların gittiği, bütün güzelliklerin geldiği bir yıl olması ümidiyle Selam, Saygı ve Sevgilerimle.. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şermin / Frankfurt 3 yıl önce

Merhaba Sayın Milletvekilim. Yeni yılınız kutlu olsun.