Katerine Koniçna: ABD Güçlerinin Suriye ve Bazı Ülkelerdeki Varlığı Yıkımı Yaymayı Amaçlıyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Moravya Çek Komünist Partisi başkanı ve Avrupa Parlamentosu Çek Cumhuriyeti üyesi Katerina Koniçna, Suriye’deki ABD askeri varlığının yasadışı olduğunu ve yıkıcı bir rol oynadığını teyit etti.

Bugün Çek televizyonuna verdiği röportajda Koniçna, bu varlığın Suriye’yi istikrarsızlaştırmaya ve Suriye’deki krizi çözmeye yönelik çabaları sabote etmeye katkıda bulunduğunu söyledi ve birçok ülkede ABD kuvvetlerinin varlığının aynı sabotaj ve yıkımı yayma amacına sahip olduğunu kaydetti.

Koniçna ayrıca, Washington’un Ukrayna’daki duruma ilişkin gerilimi tırmandırmasının olumlu bir sonuca yol açmayacağını değerlendirdi ve partisinin, ülkesinin bu gerilimi herhangi bir şekilde artırmaya katılımını reddetmesini belirtti.

SANA Arap Haber Ajansı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.