Aleksandr Lavrentiev, Amerikan İşgal Güçlerinin Suriye’deki Terör Örgütleriyle İşbirliği Yaptığını açıkladı

Rusya Devlet Başkanı’nın Suriye Özel Temsilcisi Aleksandr Lavrentiev, ABD işgal güçlerinin Suriye’de daha fazla terör saldırısı gerçekleştirmek amacıyla terör örgütleriyle koordinasyon içinde hareket etmeye devam ettiğini ilan etti.

Lavrentiev, RIA NOVOSTİ Haber Ajansı ile yaptığı röportajda, “ABD’nin kuzeydoğu Suriye’de ve işgal ettiği Tenef bölgesinde güçlerini takviye ettiğine dair bilgiler var” dedi.

Lavrentiev ayrıca, bunu Amerika’nın Şam’a yönelik konumunu sıkılaştırmasının ve Washington’ın Suriye’yi istikrarsızlaştırma girişimlerinin bir sonucu olabilir” açıklamasında bulundu.

Lavrentiev, ABD istihbarat servislerinin Suriye topraklarında daha fazla sabotaj terör eylemi gerçekleştirmek amacıyla, Suriye’deki yasadışı askeri üsleri aracılığıyla aşırılık yanlısı terörist unsurlarla birlikte çalışmaya devam ettiğine işaret etti.

SANA Suriye Arap Haber Ajansı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.