Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursalılara Seslendi
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Bursa'ya gelerek partisinin kadın kolları kongresine katıldı. Kongre öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı hastane alanında kendisini bekleyen onbinlerce kişiye hitap etti.
Ülkenin sıcak gündemindeki Afrin'de gerçekleştirilen ' Zeytin Dalı' operasyonuna konuşmasının büyük bir bölümünü ayıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da yapılan yatırım başlıklarından örnekler de verdiği konuşmasında, 32 katrilyon TL'lik yatırım yapak bu konuda önemli bir altyapı oluşturulduğunu, eğitimde 8 bine yakın derslik kazandırıldığını anlattı. Erdoğan, sağlıkta yapılan çalışmaları da hatırlatarak, "Halen inşaatı süren 1355 yataklı Şehir Hastanesi de inşallah önümüzdeki yıl faaliyete başlayacak. Çekirge, Yenişehir ve Kestel devlet hastanelerinin inşası da sürüyor. Hızlı büyüyen Bursa'da 20 binin üzerinde konutu hak sahiplerine teslim ettik. Tabii bu süreçte bazı hataların da farkındayız, önümüzdeki dönemde bunları da telafi edecek bir yaklaşımla çalışacağız." dedi.
Bursa'nın 200 km olan bölünmüş yolu olduğunu ve ulaşım hatlarına 332 km daha ilave edilerek bölünmüş yol uzunluğunun 532 km'ye çıkarıldığını kaydeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul - Bursa - İzmir otoyolu ile şehrimize bir adım mesafesinde yaklaşacağız. Osmangazi Köprüsü bu otobanın en önemli yollarından geçen noktada. Ben de artık Bursa'ya uzak değilim, bir İstanbullu olarak komşuyum... Zira İstanbul - Bursa 1 saat. Güzelliklerine doyum olmaz her taraf yemyeşil... İstanbul'dan basıyor tarih ve yeşille Bursa'ya ulaşıyorsun... Öte yandan İzmir'e de 2,5 saatte ulaşacağız. Bursa, Türkiye'nin tüm hızlı tren hatlarına bağlanarak ulaşımı en rahat illerinden biri haline gelecek."dedi.
Güçlü Türk Ordusu tarafından Dünya'da ses getiren bir operasyonun yoğun gündeminde, Bursa'ya vakit ayırarak ilimize verdiği önemi bir kez daha gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bursa Valisi İzzettin Küçük şükranlarını iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.