Bursa, bir Gönül İnsanını daha kaybetti: Gazeteci Yazar CAN ERTAN Hakkın rahmetine kavuştu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Soğuk algınlığı şikayetiyle hastaneye giden ve koronavirüs bulaştığı da anlaşılan gazeteci Can Ertan, muhtelif tıbbi tetkikler nedeniyle götürülürken sedyeden düşerek beyin kanaması da geçirmiş; Üç gündür yoğun bakımda koma halinde müşahade aldına alınmış idi.

Yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı ve bu sabah hayatını kaybetti.

Prof Dr. Kayıhan Pala sosyal medya hesabından, "Sevgili dostumuz Can Ertan'ı az önce kaybettik. Can gerçek bir yurtsever olmasının yanı sıra iyi bir gazeteci ve en önemlisi çok iyi bir insandı. Bursa önemli bir değerini yitirdi. Çok üzgünüm" şeklindeki bir paylaşımla vefat haberini duyurmuş oldu.

Bugün ikindi namazını mütekiben Ulucami'de kılınan cenaze namazından sonra Alacakırka Kabristanı'ndan uğurlandı.

..

Muhtelif gazetelerde köşe yazarlığı ve bölge televizyonlarında sunuculuk ve yorumculuk yapan; en son Bursa Yeni Marmara Gazetesi'nde köşe yazarlığı ve On Tv'de program yapımcılığı görevlerinde bulunan Can Ertan'ın bu ani vefatı, Bursa basın dünyası ve sevenlerinde büyük üzüntü yarattı.

Mekanı Cennet olsun..

BURSA ARENA E'GAZETE

(Adına)

Hüsamettin Taşdemir

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.