Fenerbahçe Divan Kurulu'na İsmail Kartal damgası

Fenerbahçe Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda, sarı lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal'a kulüpteki 40. yılı nedeniyle plaket verildi.

Fenerbahçe Kulübü’nün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı.

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, yüksek divan kurulu üyeleri ve sarı-lacivertli kulübün üyeleri katıldı.

Öte yandan Fenerbahçe Futbol A Takım Teknik Direktörü İsmail Kartal da olağan yüksek divan kurulu toplantısında yer aldı.

İSMAİL KARTAL'A 40. YIL PLAKETİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İsmail Kartal'a kulüpteki 40. yılı nedeniyle plaket takdim etti.

Ntv'nin haberine göre, Kartal takdim sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"BENİ LEFTER'İN EVİNE KAÇIRMIŞLARDI"

"40 yıl çok çabuk geçti. Fenerbahçe'ye ilk imza attığım günü hatırlıyorum. Beni, Lefter babanın evine kaçırmışlardı. Lefter baba, bana öğütler verdi. Sonra Fenerbahçe'ye imza attım."

"BİZİ YIKAMADILAR"

"Biz Fenerbahçe ailesi olarak bir olduğumuz zaman bütün dünyaya mesaj verdik, bizi yıkamadılar, bizi bölemediler. Ama biz birlik beraberlik içerisinde olduğumuz zaman bu camianın bu kulübün neler yapabileceğini herkese hep beraber gösterdik."

"BU TAKIMI ŞAMPİYON YAPACAĞIZ"

"Gece gündüz çalışıyoruz. Bu sezon bu takımı şampiyon yapacağız ve bütün kupalara adayız."

ALİ KOÇ: İSMAİL KARTAL'IN OĞLU DA SAMANDIRA'DA

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise İsmail Kartal'ın oğlunun da Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde çalıştığını belirterek, "Küçük bir 'Kartal' daha geliyor. İsmail Kartal'ın oğlu Samandıra'da staj yapıyor." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.