Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Erdoğan haftaya görüşecek.. Masada yeni anayasa ve yargı krizi olacak

Özgür Özel-Recep Tayyip Erdoğan görüşmesinde masada neler olacak, sorusu araştırılmaya başlandı. 23 Nisan'daki resepsiyonda Erdoğan'ın Özel'e çay davetiyle buluşan liderler haftaya bir araya gelecek. Peki, Özel ve Erdoğan ne zaman görüşecek, ne konuşacak? Masada hangi başlıklar olacak?  

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile haftaya bir araya gelecek. Siyasetin gözü bu görüşmede olacak. Görüşmenin ana gündem maddesi olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan da Özel de anayasayı işaret etti. 

Özel, görüşme için kendilerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu talep edeceklerini belirtti ve "Önümüzdeki hafta görüşmeyi planlıyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise mevcut anayasayla ilgili liderler olarak neler yapabileceklerini tartışmanın faydalı olacağını belirterek görüşmenin olacağı yönünde sinyalleri verdi. 

İkilinin önümüzdeki hafta buluşması planlanıyor.

Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Erdoğan haftaya görüşecek! Masada yeni anayasa ve yargı krizi olacak - 2. Resim

ÖZEL VE ERDOĞAN NE KONUŞACAK?

Erdoğan, görüşme başlıklarından birinin yeni anayasa çalışmaları olacağını belirtti.

CHP'li kurmaylara göre, Özel'in gündeminde yargı krizi, AYM'nin Can Atalay kararı gibi önemli gündemler de var.

Cumhuriyet’ten Sarp Sağkal’ın haberine göre, toplantılarda belediye başkanlarının son seçimlerde borçla devraldıkları belediyelere dikkat çektiği kaydedildi.

Ayrıca  iki liderin yapacağı görüşmede ekonominin de masaya yatırılması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.