Ali Koç Aziz Yıldırım’ı yine dinlemedi: Yeniden seçildi

Mevcut gündem için toplanan Kulüpler Birliği'nde çok merak edilen toplantı sona erdi. Çıkışta mevcut başkan Ali Koç, kulüplerin isteği üzerine Kulüpler Birliği başkanlığına bir sene daha devam edeceğini açıkladı.

Bundan 3 hafta önce Aziz Yıldırım yaptığı basın toplantısında Ali Koçun kulüpler birliği başkanlığından acilen istifa etmesi gerektiğini söylemişti.

Aziz Yıldırım: Ali Koç'un acilen Kulüpler Birliği başkanlığından istifa etmesi lazım. Kulübün içine dönecek. Fenerbahçe'ye bir faydası yok.

Kulüpler Birliği’nde ise alınan kararda Ali Koç’un görevine devam edeceği açıklandı.

Kulüpler Birliği toplantısında başkanların ortak kararıyla Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un görevine devam etmesi kararlaştırıldı. Ali Koç, 2021'den bu yana sürdürdüğü Kulüpler Birliği başkanlığına devam edecek.

Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi. Toplantı çıkışında konuşan mevcut Başkan Ali Koç önemli açıklamalarda bulundu.

'BİR SENE DAHA DEVAM EDECEĞİM'

Aynı zamanda Fenerbahçe Başkanı da olan Ali Koç, "Kulüpler Birliği'nin teveccühü olarak görevime bir sene daha devam edeceğim" dedi.

'9+2 NASIL GÜNDEME GELDİ!'

Odatv de yer alan habere göre, Toplantının ana gündem maddelerinden biri de yabancı kuralıydı. Geçtiğimiz günlerde TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Bu sene 8+3 kuralı devam edecek" ifadeleriyle iddialara son noktayı koymuştu. Bu durumu değerlendiren Başkan Ali Koç, "9+2 nasıl gündeme geldi anlamış değiliz. 8+3 devam ediyor. Hedefimiz geçen sezonun devre arasına kadar 5 yıllık kuralı devreye sokmaktı ama olmadı. Şimdi hedefimiz Aralık ayına kadar son karar verilip bu tartışmaların 5 yıllığına rafa kalkması" yorumunu yaptı.

'HER İSTEDİĞİMİZ OLUYOR MU? HAYIR'

Yabancı konusuyla ilgili Başkan Ali Koç şu sözleri de ekledi: "Türkiye Cumhuriyeti'ndeki oyuncular, Türk pasaportu olan oyuncular için rica ettik. Kuralı yürürlüğe soktular. Her istediğimiz oluyor mu? hayır! Taleplere göre TFF elinden geldiği gibi karşılık veriyor."

'BİZİM YERİMİZE BAŞKALARI MI PAZARLIK YAPIYOR!'

Fenerbahçe'nin de transfer gündemine dair sorulan bir soruyu yanıtlayan tecrübeli futbol adamı, "Aklımızın ucundan geçmeyen isimler dolanıyor. Biz de bazen acaba bizim yerimize başka biri mi pazarlık yapıyor diye merak ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.