Başarılı Hırvat kaleci Dominik Livakovic resmen Fenerbahçe'de

Hırvat kaleci Dominik Livakovic'i Fenerbahçe resmen açıkladı. Dinamo Zagreb'ten ayrılan Hırvat kaleci, sarı-lacivertlilerle 5 yıllık sözleşme imzaladı. Oyuncu için 6.650.000 euro + 950.000 euro bonus ödenecek.

Fenerbahçe, Dominik Livakovic transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı lacivertliler, 5 yıllık sözleşme imzaladığı Hırvat kaleci için eski kulübü Dinamo Zagreb'e 6.650.000 euro + 950.000 euro bonus ödeyecek.

Başarılı file bekçisi, Fenerbahçe'de 40 numaralı formayı giyecek.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Livakovic'in transferiyle ilgili "Milli gururlarımızdan Altayımızı uğurladık dünya devine. Aynı gün Fenerbahçemiz'e yakışır bir CV'si olan, Hırvatistan Milli Takımı'nın as kalecisini getirdik. Uzun süredir çalıştığımız bir transferdi, kolay olmadı. Kendisi bize bundan bir kaç hafta önce söz verdi ama yazılı çizili hiçbir şey yoktu, 'Kulüpten çıkabildiğim takdirde Fenerbahçe'ye geleceğim' demişti. Sözünü tuttu. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

f4ykjvpxiaa9gqw-1.jpg

İmza töreninde konuşan Livakovic, "Harika duygular içerisindeyim. Dün ve bugün için çok teşekkür ediyorum. Volkan Demirel'in derbi maçlarının özetlerini izleyerek ikna oldum. Büyük maçları severim. Baskı, performansımı artırır." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.