Fenerbahçe'den lider özellikli 4 transfer

Geçtiğimiz sezona göre farklı bir transfer stratejisi izleyen Fenerbahçe, yaptığı lider özellikli takviyelerle dikkat çekiyor. Özellikle Edin Dzeko, Dusan Tadic, Rodrigo Becao ve Alexander Djiku transferleri bu bağlamda göze çarpıyor.

Geride bıraktığımız sezonda 'nin Jorge Jesus önderliğinde yaptığı transferler tartışma konusu olurken, Sarı-Lacivertliler bu sezon farklı bir strateji izliyor.

Yaptığı lider özellikli futbolcu transferleriyle dikkat çeken Fenerbahçe, yeni sezona iddialı girmek istiyor. Ntv'nin Milliyet'ten aktardığına göre bu bağlamda en önemli  Edin Dzeko oldu

Takımın birinci kaptanı olan ve kısa sürede takıma gösterdiği etkiyle dikkat çeken Edin Dzeko'ya takım arkadaşları da büyük saygı duyuyor.

Dusan Tadic de Edin Dzeko gibi lider özelliğiyle göze çarpıyor. Ajax'ta kaptanlık yapan Tadic, kısa süre içinde takıma uyum sağladı.

İki futbolcunun yanı sıra Rodrigo Becao ve Strasbourg'da kaptanlık yapan Alexander Djiku da bu yöndeki tavırlarıyla dikkat çekiyor.

Ayrıca takımın yerlileri Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Altay Bayındır ve Ferdi Kadıoğlu da bu bağlamda öne çıkan isimlerden oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.