Dwayne Johnson'ın unutulmuş filmi 10 yıl sonra Netflix'te hit oldu

Yayın platformunda sürpriz bir çıkış yapan aksiyon filmi, yıldızlarla dolu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Adının hangi filmde ya da dizide geçtiği önemli değil. The Rock (Kaya) lakaplı aktör Dwayne Johnson'ın yer aldığı tüm yapımlar, Netflix'te zirveyi zorluyor. 

Netflix tarihinin en büyük filmi Red Notice'in yapımcısı ve yıldızlarından biri olan Dwayne Johnson'ın başrolünde oynadığı unutulmuş aksiyon filmi Muhbir (Snitch), yayımlanmasından 10 yıl sonra yayın platformunda hit oldu. 

Film, üniversite öğrencisi oğlunun uyuşturucu satıcılığından haksız yere 20 yıl hapse mahkum edilmesiyle sakin hayatı altüst olan babanın polisle iş birliği yaparak çetesinin başındaki adama ulaşmaya çalışmasını konu alıyor.

Muhbir, 22 Şubat 2013'te gösterime girdikten sonra 25 milyon dolarlık bütçesiyle dünya çapında toplam 57,9 milyon dolar hasılat elde etmişti.

Netflix'in 28 Ağustos - 3 Eylül haftası için en çok izlenen İngilizce filmler listesini açıklamasıyla Muhbir'in geç gelen başarısı da gün yüzüne çıkmış oldu. 

Film, 2,3 milyon izleyicinin toplam 4,1 milyon saat izlemesi sayesinde listede 10 numaraya yerleşmeyi başardı.

Muhbir'in gösterime girmesinden 10 yıl sonra platformda başarılı olmasının en büyük nedeni yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu. 

Aksiyon filmlerinin süperstarı haline gelen 51 yaşındaki Dwayne Johnson'a Susan Sarandon, Benjamin Bratt, Barry Pepper, Jon Bernthal, David Harbour ve Michael K. Williams eşlik ediyor.

Independent Türkçe, Comicbook.com, ScreenRant

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.