Cem Karaca filmi için başrolü İsmail Hacıoğlu üstlendi

İsmail Hacıoğlu, Cem Karaca'nın hayatını anlatan filmde başrol oynamaya hazırlanıyor. İsmail Hacıoğlu film için bir süredir düzenli müzik eğitimi alıyor.

İsmail Hacıoğlu şu günlerde Cem Karaca filmi için kampa girdi. Oyuncu seçimleri süren filmi Yüksel Aksu yönetecek. Anadolu rock müziğinin unutulmaz ozanı Cem Karaca’nın hayatını anlatacak olan filmin yapımcılığını Fikri Harika Podüksiyon ve Aytaç Medya üstlenecek.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, İsmail Hacıoğlu film için bir süredir düzenli müzik eğitimi alıyor. Bu çalışmalar kapsamında Hacıoğlu, Cem Karaca‘nın yol arkadaşı olan Moğollar grubuyla da birkaç kez buluştu. 

Film için önce Haluk Levent’in adı geçmiş ve daha sonra ünlü aktör Erdal Beşikçioğlu'yla imza aşamasına gelinmiş ancak daha sonra anlaşılamamıştı.

Turktime

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.