21. Bursa TÜYAP Kitap Fuarı büyük bir katılımla başladı

Tüyap Fuarcılık Grubu tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği beraberinde, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bursa Uludağ Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi ve Mudanya Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen ve 2-10 Mart 2024 tarihleri arasında kitapseverlerle buluşacak olan "Bursa 21. Kitap Fuarı" Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programla kapılarını açtı.

Açılışa, Bursa Vali Yardımcısı Rıza Gençoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Batmaz çok sayıda davetli ve misafir katıldı.

Fuarın hayırlı olması temennisiyle sözlerine başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu açılışta şunları söyledi: "Bursa'mızda 750 bin öğrencimiz ve bu öğrencilerimizin anne babalarıyla birlikte büyük bir aileyi temsil ediyoruz. Ben burada bütün öğretmenlerimiz adına velilerimize şunu söylüyorum. Çocuklarınızı, gençlerinizi ve miniklerinizi alıp gelin. Burası gelebileceğiniz en iyi yer, kazanç sağlayabileceğiniz en iyi merkez. Çocuklarımız da anne ve babalarını buraya getirmek için onlara karşı bütün kredilerini kullanarak onları ikna etsinler. Çünkü en iyi var olacağınız yer, geleceği en iyi inşa edeceğiniz, karakterinizi güçlendireceğiniz ve yarınlara hazırlanacağınız yer burası. Bu anlamda tüm Bursalıları fuarımıza davet ediyorum. Burada 79 tane yazar öğretmenimiz var. Aynı şekilde şehrimizdeki 40 bin öğretmenimizi de bu fuar ilgilendiriyor. 16 tane farklı seminer programında görev alan öğretmenlerimiz olacak. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 7 farklı standımız var. 204 öğretmenimiz burada stantta görevliler, bu anlamda burada eğitim camiası olarak var olmak ve kitap fuarını güçlü bir şekilde eğitim süreçlerimizin içerisine katmak istiyoru

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.