2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası

Van Büyükşehir Belediyesi 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası münasebetiyle Yüzüncü Yıl Üniversitesi Çocuk Hematoloji Kiliğiniğini ziyaret ederek, çocuklar için eğlence programı düzenledi. 

Lösemi hastalığına dikkat çekip toplumda farkındalık oluşturmak isteyen Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle Yüzüncü Yıl Üniversitesi Çocuk Hematoloji Kliniğini ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Esiner Çetin’in de katıldığı programda çocuklar için yaş pasta kesilerek, çeşitli hediyeler verildi. Kum boyama yapan çocuklar daha sonra kendileri için hazırlanan tiyatro gösterisini izleyip müzik eşliğinde dans ederek halay çekti.

Programın kendilerini çok mutlu ettiğini belirten çocukların aileleri ise bu özel günde çocukları yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Erajans

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.