Marmaris'te çıkan orman yangınının nedeni belli oldu

Marmaris’te yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Çalışmalar sırasında yanmış bir ceset bulundu. Yangının cesedin ateşe verilmesi nedeniyle çıktığı belirtilirken, savcılık soruşturma başlattı.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Yangının söndürülmesi için havadan ve karadan müdahale başlatıldı.Marmaris’in Sarıana Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarıyla çevrili ormanda, saat 15.30 sıralarında yangın başladı.

Yerleşim yeri yakınlarındaki bölgeden yükselen dumanları görenler, durumu orman ekiplerine bildirdi. Alevlere, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait 8 helikopter ve 5 uçak ile havadan, çok sayıda orman işçisiyle karadan müdahale edildi. Söndürme çalışmalarına Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri de katıldı.

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Aksaz Deniz Üssü Komutanı Tuğamiral İbrahim Kurtuluş Sevinç, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez de bölgeye gelerek çalışmaları takip etti. Havadan ve karadan müdahale sürürken, yangın bölgesinde ise bir erkek cesedi bulundu. Yangının, öldürülen kişinin ormana atıldıktan sonra şüpheli ya da şüphelilerce cesedinin ateşe verilmesi sonucu çıktığı belirlendi.

Muğla ve Marmaris Cumhuriyet Başsavcılıkları’nca olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

ERAJANS

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.