Kaş, Marmaris, Adana.. Orman yangınları yine peş peşe başladı!

Türkiye'de bugün peş peşe orman yangınları çıktı. Kaş ve Marmaris'in ardından bu kez Adana'da ormanlık alanda yangın çıktı.

Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Dörtler Mahallesi'nde orman yangını çıktı. Nedeni henüz tespit edilmeyen yangın rüzgarın etkisiyle büyüdü.

Helikopterlerin devreye girdiği yangına müdahale için Adana ve Mersin'den ekip gönderildi. Helikopter ve arazözlerle yangına karadan ve havadan müdahale sürüyor. 

MARMARİS VE KAŞ'TA YORMAN YANGINI!

Yaklaşık 1 saat önce Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Sarıhan Mahallesi'ne bağlı ormanlık alanda çıkan yangın hala devam ediyor. Bugün öğlen saatlerinde de Antalya'nın Kaş ilçesinde orman yangını çıkmıştı. Orman yangınına müdahale eden ekipler bir saat sonra alevleri kontrol altına almıştı.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.