Mossad Ajanlarıyla İlgili Vahim İddia: Topladıkları İstihbaratı Oraya Gönderiyorlarmış!

İYİ Parti Milletvekili Turhan Çömez, MİT'in gerçekleştirdiği Mossad operasyonuna yönelik çarpıcı ifadeler kullandı. Çömez, operasyonda gözaltına alınan Mısırlının Sağlık Bakanlığı'nda çalıştığını söyleyerek, "Durum daha da vahimmiş! Adam Mısırlı, hiç Türkçe bilmiyor. Topladığı istihbaratı Avrupa’daki Mossad ajanlarına aktarıyor" dedi.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından düzenlenen operasyonla İsrail İstihbarat Servisi (MOSSAD) için çalıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan çok sayıda kişi arasından 15'i tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Türkiye gündeminde büyük bir etki yaratan operasyonun yankıları devam ederken, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konuya yönelik çarpıcı iddialar ortaya attı.

mossad2.jpg

"GÜVENLİK SORUŞTURMASI YAPILMADI, DİPLOMASINA BAKILMADI"

Çömez, yakalanan şüphelilerden birinin fotoğrafını paylaşarak "Güvenlik soruşturması yapılmadı. Diplomasına bakılmadı. Sınavlara sokulmadı. Önce vatandaşlık, sonra da Sağlık Bakanlığı’nda iş verildi. Meğer Mossad ajanıymış. Hay Allah, biz de onu muhacir kardeşimiz sanıyorduk!" ifadelerini kullandı.


"TOPLADIKLARI İSTİHBARATI AVRUPA'DAKİ MOSSAD AJANLARINA AKTARDILAR"

İkinci bir paylaşım daha yapan Turhan Çömez, "Durum daha da vahimmiş! Adam Mısırlı, hiç Türkçe bilmiyor. Topladığı istihbaratı Avrupa’daki Mossad ajanlarına aktarıyor. Binlerce Türk sağlık çalışanı açıkta bekliyor, işsizlik diz boyu, sen bunu nasıl olur da Türk vatandaşı yaparsın, devlet memuru yaparsın" dedi.

halktv

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.