Em. Hv. İstihb. Albay Ziya İlker Göktaş'tan Ergenokon davalarının gizli tanıkları hakkında şok açıklamalar !..

BURSA ARENA / Haber Merkezi

FETÖ'nün hazırladığı terör iddianamesiyle Ergenokon / internet andıcı davalarından yargılanan; halen terörist olmadığını anlatmaya çalışan, oysa kendisini yargılayan FETÖ'cülerin ise şu anda tutuklu bulundukları gibi çelişkilerle dolu bir garip olayın mağdurlarından  Emekli Hava İstihbarat Albay Ziya İlker Göktaş; son makalesinde Ergenokon davalarındaki gizli tanıklarla ilgili çok özel açıklamalarda bulundu.

Göktaş bu yazısında; "Çoğunluğu zaten Silivri Cezaevinde yatan terörist veya ağır cezalık diğer suçlardan hükümlü olan gizli tanıklar gelerek, istediği gibi herkesi suçluyor ama hiçbir şey yapamıyordunuz. Bu hükümlüleri, cezaevinde sunulacak küçük bir imkâna karşılık bile her şeyi yapacaklarını iyi bilen savcı Zekeriya Öz, kolayca gizli tanıklığa ikna ediyordu.."
Şeklinde açıklamada bulunarak, devamla; "Gizli tanık EFE’nin Bayram Bozkurt olduğu sonra ortaya çıktı. Üstelik gizli tanıklık yapan bu kişinin aslında bir SAVCI olduğu öğrenildi. Zaten görevi suçu ve suçluyu bulmak ve onu yargı önüne çıkartmakla devletin görevlendirdiği savcının, gizli tanık olmasını o sırada kimse yadırgamadı. Savcıdan gizli tanık olur mu sorusunu sormadı. Oysa SAVCI bile gizli tanık olursa vatandaş ne yapacaktı ?.." dedi.

Göktaş, devamında konuyu Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter’in tutuklanmasından, Ergenekon Davası’nın gizli tanığı EFE kod adlı eski savcı Bayram BOZKURT ve bir başka “Lagos” isimli gizli tanığın ifadelerinin yol açtığından da bahsederek; O günlerin 15 Temmuz kalkışmasına zemin hazırladığını ve FETÖ’nün 15 Temmuz kalkışmasından sonra Bülent Arınç'ın: “Silahlı terör örgütünün Fethullahçı olduğunu o gece öğrendim, bana 'ahmak' diyebilirsiniz” şeklindeki sözleriyle, bu sürecin sonuçlarında Bülent Arınç'ın da vebalinin bulunduğunu belirtti.

Yazarımızın basında ilk defa yer verdiği bu bilgilerle dolu makalesinin tamamını aşağıdaki link'e tıklayarak okuyabilirsiniz..;
 

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==> http://www.bursaarena.com.tr/simdi-aglayabilirsin-bulent-arinc-makale,818.html

   



(fotoğrafın kaynağı: Sözcü)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.