Azerbaycan Diaspora Bakanlığı Karabakh is Azerbaijan Milli Platformu Türkiye Genel Koordinatörlüğü tarafından yılda 2 defa yayımlanan “Karabakh is Azerbaijan: Uluslararası Diplomasi Araştırmaları" Kitabının geçen yıl 2 sayısı yayınlanmış ve okuyucular tarafından büyük ilgi görmüş idi..

Kitabın ilk iki sayısı, Azerbaycan ve Türkiye Cumhuriyeti Bakanlık çalışanlarının siyasi yöndeki akademik düşünceleri, büyükelçilerin akademik yazıları, akademisyen ve genç doktora öğrencilerinin yazılarından oluşmaktadır.

Her sayısında 5 önemli başlıkta konu kabul edilerek hazırlanacak bu kitap ile hem Türkiye hem de Azerbaycan’ın usta kalemleri müşterek bir çalışmaya imza atacaklardır.

Kitapta yer alacak konular aşağıdaki şekildedir:

1 Diplomasi-Siyaset-Tarih

2 Kültür-Eğitim

3 Ekonomi

4 Askeri

5 Turizm-Tıbbi Turizm

Başvuru başlangıç tarihi 01.04.2022

Son kabul tarihi: 15.05.2022

...

.

Detaylı bilgi için:

karabakhisazerbaijan.turkey@gmail.com

+90.501.328 00.00 (whatsApp)

İlgi göstermenizi, içeriğine katkıda bulunmanızı, basımından itibaren temin ederek okumanızı ve desteklemenizi bekliyoruz.

Teşekkür ve Saygıyla..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.