Türkiye, 2022 FIFA Dünya Kupası elemelerinde Portekiz ile karşılaşacak

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off kura çekimi bu akşam gerçekleştirildi. Play-off yarı finallerinde Türkiye’nin rakibi Portekiz oldu. Türkiye’nin Portekiz’e konuk olacağı yarı final karşılaşması 24 Mart 2022’de oynanacak.

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finallerine kaldı. Türk milli takımı, yarı finalde Portekiz ile eşleşti. Milliler, Portekiz’i elemesi halinde Dünya Kupası’na katılabilmek için İtalya-Kuzey Makedonya eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

24 Mart’ta gerçekleşecek olan müsabakada A Milli Takım, Portekiz’i eleyerek finale yükselmesi halinde İtalya – Kuzey Makedonya maçının galibiyle kendi sahasında mücadele edecek.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.