Samsun'da zafer gecesi!.. A Milli Futbol Takımı, Galler'i devirdi

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'ndaki dördüncü maçında Galler'i Umut Nayir ve Arda Güler'in golleriyle 2-0 mağlup etti.

A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu dördüncü maçında Galler'i konuk etti. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçtan Ay-Yıldızlı takımımız 2-0 galip ayrıldı. Millilerin golleri 72. dakikada Umut Nayir ve 80. dakikada Arda Güler'den geldi.

9. dakikada Mepham'ın kendi kalesine attığı gol ofsayt nedeniyle, 68. dakikada ise Umut Nayir'in attığı gol elle oynama nedeniyle VAR uyarısıyla iptal edildi. 64. dakikada ise Hakan Çalhanoğlu penaltı kaçırdı.

Galler'de 41. dakikada Joseff Morrell kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Bu galibiyetle A Milli Takım D Grubu'ndaki puanını 9'a çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Galler ise 4 puanla 4. sırada kaldı. Grupta Ermenistan 6 puanla ikinci, Hırvatistan ise 4 puanla üçüncü sırada. Sonuncu Letonya'nın ise puanı yok.

Turktime

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.