Nilüfer’in genç sultanları sezona galibiyetle başladı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Voleybol Bursa Genç Kadınlar Ligi, 2. Grup açılış maçında Nilüfer Belediyespor, rakibi Bursa DSİ Spor Kulübü’nü rahat bir maçın ardından 3-0 yenerek, sezona galibiyetle başladı.

Pandemi nedeniyle iki yıl oynanamayan voleybol altyapı maçları, normalleşme süreci sonrası tekrar başladı. Nilüfer Belediyespor’un altyapı sporcularından kurulu takımının da mücadele ettiği Bursa Genç Kadınlar Ligi’nde sezon, heyecan dolu maçlarla başladı. Nilüfer Belediyespor, ligin ilk maçında Bursa DSİ Spor Kulübü ile karşılaştı. Çekirge Spor Salonu’nda gerçekleşen maçta Nilüfer’in genç sultanları, etkili oyunuyla rakibi karşısında 3 set boyunca üstünlük sağladı. Yeşil mavi beyazlı ekip, ilk seti 25-8 önde tamamladı. İkinci seti 25-12, üçüncü seti de 25-5 kazanan Nilüfer Belediyespor, maçtan 3-0 galip ayrılarak, sezona üç puanla başladı.

Nilüfer Belediyespor’un yer aldığı 2. Grup’ta Bursa DSİ Spor Kulübü, Altın File Spor Kulübü ve Bursa Büyükşehir Belediyespor ile mücadele edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.