Nilüfer’de galibiyet sevinci

BURSA ARENA / Haber Merkezi

TVF Kadınlar 2. Lig, ikinci Grup’ta mücadele eden Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, sahasında karşılaştığı Gölcük İhsaniyespor’u 3-0 yendi.

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 19. hafta karşılaşmasını Gölcük İhsaniyespor ile gerçekleştirdi. Nilüfer ekibi, rakibini Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda ağırladı.
Maça etkili başlayan Nilüferli voleybolcular teknik molaya 12-9 önde girdi. Teknik molanın ardından da etkili oyununu sürdüren mavi yeşil beyazlı ekip ilk seti 25-18 kazandı. İkinci sette de file önü üstünlüğünü elinden bırakmayan Nilüfer’in sultanları bu seti de 25-15 gibi bir farkla kazandı. Üçüncü sete ise konuk ekip Gölcük İhsaniyespor etkili başladı. Çekişme içinde geçen setin sonlarında oyunda dengeyi yakalayan Nilüferli voleybolcular, bloklardaki başarısı ile bu seti 25-23 - kazanarak, maçtan 3-0 galip ayrıldı.
Bu sonuçla 15 maçta elde ettiği 11 galibiyetle puanını 33’e yükselten Nilüfer Belediyespor 9 Şubat Çarşamba günü Bursa derbisinde Nova Koleji Gençlik Spor ile karşı karşıya gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.