Bursaspor – Ankaraspor Maçının Ardından

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Ankaraspor maçının ardından Bursaspor Teknik Sorumlusu Fazlı Tan bu karşılaşma hakkında detaylı bir değerlendirme yaptı.

Fazlı Tan bu değerlendirmede; "Maça iyi başlayan, oyuna yön veren pozisyon arayan bizdik. Onlar bölge savunması yaptı. Hızlı top tercih ettiler. Hızlı hücumdan iyi ataklar yaptılar. 33. dakikada geriye düştük. İki oyuncu değişliği ile birlikte sistemi değiştirdik ve bu oyuna direkt yansıdı. 39. dakikada maç 1-1 oldu. İkinci yarı oyunculara rakiple alakalı uyarılar yaptık. İkinci yarıya çok iyi başlangıç yaptık. Ön alan baskısını iyi kurduk. 2-1 öne geçtikten sonra oyuna ortak olmaya çalıştılar. Biz bu dönemde takım savunmasını iyi yaptık. Rakibe ciddi pozisyon vermedik. Kontralar ile fırsat aradık ve yakaladık. Final pasında başarılı olamadık. 78. dakikada 3-1 öne geçtik. Rakibimiz oyuncu değiştirdi ama baskı kurmaya çalışsa da 3-1 kazanan taraf biz olduk. Yarından itibaren Adanaspor maçına özgüveni yüksek şekilde hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.