Uluslararası İpekyolu Dergisi ile İpek Yolu Kamu Diplomasisi ve Ekonomi Derneği tarafından 03.07.2021 gecesi “Karabağ Zaferi” kültürel etkinliği düzenlendi.

Bu etkinliğe Azerbaycan Cumhuriyeti Diaspora Bakanlığı Karabağ-Azerbaycandır! Milli Platformu Koordinatörlüğü adına, Denetim Kurulu Başkanımız Malahat Mammadlı ve Başkan Yardımcımız Caner Karakuş ile birlikte iştirak ettik.

Gecenin proğramı kapsamında, 44 günlük Karabağ savaşında Azerbaycan’a uluslararası alanda destek veren işadamları, akademisyenler, kurum ve dernek liderlerine Azerbaycan’a verdikleri bu desteklerinden dolayı birer teşekkür plaketi takdim edildi.

Koordinatörlüğümüzü temsilen şahsıma da, İkinci Karabağ Savaşı sırasında uluslararası arenada Azerbaycan’a verdiğimiz destekten dolayı, Prof. Dr. Cemal Okuyan tarafından bir teşekkür plaketi verildi.

Yaptığım kısa konuşmada Türk yetkililere ve Türk halkına İkinci Karabağ Savaşı’nda gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, Türkiye ile Azerbaycan arasında bölgede diplomatik ve askeri ilişkilerin önemini vurguladım. Bölgede daha yüksek düzeyde istikrar ve kalkınma için iki ülkenin beklentilerine uygun hareket etmenin önemini ifade ettim.

Başarılı bir organizasyon oldu ve şahsıma layık görülen teşekkür plaketi nedeniyle onur duydum. Takdir buyuranlara teşekkür ediyorum.

Geceden anı sahneleri;

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
A. Şahiner 3 yıl önce

Tebrik ederim.

Avatar
Şermin - Frankfurt 3 yıl önce

İftihar ediyoruz. Kutlarım. Tek Millet İki Devlet!..