Kardeş Türkiye'de gerçekleşen deprem sonrasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Unutmamalıyız ki her zaman Acınız Acımızdır!..

Azerbaycan Cumhurbaşkanı'nın kararıyla Özel Kuvvetler Bakanlığı'na bağlı 370 kişilik arama kurtarma heyetimiz Adanaya 6 Şubat günü saat: 13:45 te ulaşmış; 3 Uçak yardım paketi desteği aynı gün içerisinde ilgililere teslim edilmiştir.

Kurum olarak, geçen yaz döneminde Türkiye'nin farklı illerinde gerçekleşen orman yangınları esnasında da İstanbul AFAD İl Müdürlüğü ile iletişimde olduğumuz gibi, şu anda yine bilgi ve destek içerisindeyiz. Bu bağlamda her zaman ve her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu beyan ederiz.

Deprem bölgesine yapacağımız sürekli yardımlara iştirak etmek isterseniz, Derneğimizin İBAN numarasına bağışlarınızı gönderebilirsiniz.

İBAN: TR790006400000111730426498

İsim: KARABAĞ AZERBAYCANDIR KOORDİNE ETME DERNEĞİ

BAKÜ'den yardımların gönderimi için:

Bir banka üzerinden 4410-7773-4005-9194 kart numarası ile KARABAĞ AZERBAYCANDIR KOORDİNE ETME DERNEĞİ ismini yazabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Dr. Elvin ABDURAHMANLI

Azerbaycan Diaspora Bakanlığına bağlı ''KİAMP-Karabakh is Azerbaijan Milli Platformu'' Türkiye Cumhuriyeti Genel Koordinatörü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.